W weekend pokazy lotnicze w Gdyni

Opinie do artykułu: W weekend pokazy lotnicze w Gdyni.
Artykuł na temat: Pokazy Aerobaltic w Gdyni

Wyczyny spadochroniarzy, samolotów, śmigłowców i grup akrobacyjnych - w piątek wieczorem ruszają pokazy Aerobaltic, które za darmo będzie można oglądać z gdyńskiej plaży . W sobotę część płatna na lotnisku Gdynia-Kosakowo .

Ubiegłoroczne pokazy lotnicze cieszyły się dużym zainteresowaniem gdynian i turystów. W tym roku mają być jeszcze bardziej efektowne, więc Gdynia postanowiła dopłacić do ich organizacji ponad 2 mln zł.

- Impreza w Gdyni to nie tylko pokazy w wykonaniu ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ciebie nikt nie przebije. Ty plujesz na Gdynię już od 6. Najlepsze jest to, że łatwo cię rozpoznać bo wszędzie piszesz to samo. Nawet te same konwersacje prowadzisz sam ze sobą.
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 7

Piszesz łamaną polszczyzną, ale co tam - wyobraź sobie, że razem z moją żoną oddajemy miesięcznie 7000 zł podatków dla państwa. I nie wiem jak ty, ale ja się naprawdę irytuje, że są rodziny, które w tej chwili rzucają robotę i żyją tylko z 500+, czyli, de facto, naszych pieniędzy, które mogłyby pójść na 1000 innych (nie generujących inflacji) rzeczy
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 9

Na plazy

Beda pokazy tez w niedziele?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Komercyjna impreza

Szkoda że nie ma wojskowych Air Show. Tylko komercyjna impreza
.
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 4

Chłopie ty nie będziesz dyktował nikomu co ma robić!

sam się zajmij remontem
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 20

Dokładnie

Nic ciekawego, nudy
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 4

Edek a skąd ty możesz wiedzieć gdzie się kończą jak ty od 6 do 23 jesteś codziennie na dyżurze w internecie no chyba, że nocą jeździsz. A ten artykuł akurat dotyczył drogi w Gdańsku a nie Gdyni.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Tak jak od ciebie

Wojtek się boi że przerżnie więc rzucił wszystkie siły i plujecie i obrażacie od 8
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 5

Beznadziejna impreza, byłam w tamtym roku
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 18

Igrzyska dla tłuszczy czas zacząć

I nie zapomnijcie na mnie i moich błaznów zagłosować
popieram tę opinię 21 nie zgadzam się z tą opinią 6

powie mi czy to dużo 500zł

co ty byś za to kupił ze im zazdrościsz 500zł. bo mi to starcz na dwa dni zycia wiec jak bym mniał 500= to daj spokuj. to śmieszne pieniądze wię jak ktoś pisze ze 500plus to mnie smieszy ale widocznie duzo dla ciebie
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3

Budzet to nie worek bez dna

Weź się człowieku uspokój, cofnij się pamięcią 20lat do tyłu zobacz zdjecia Gdyni wtedy i porownaj z "dziś". Było dużo inwestycji finansowanych przy udziale UE a co za tym idzie częściowo z budżetu miasta który był dotowany przez kredyty które trzeba spłacać. Każdy by chciał żeby non stop były wielkie inwestycje, ale pytanie z czego? Najpierw trzeba spłacić stare zobowiązania a potem można myśleć co dalej. Gdyby każdy Polak pouczył się trochę ekonomi to by myślał inaczej i żaden PIS nie miał by racji bytu bo najłatwiej jest wszystko wydać, rozdać nie inwestować a taka impreza to inwestycja bo ludzie przyjadą i zostawią kasę w Gdyni w barach, restauracjach czy w komunikacji miejskiej. Takie imprezy to też sponsorzy, gdyby się to nie opłacało to by Gdynia tego nie robiła. Ludzie myślcie trochę a nie gadacie pierdoły.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 10

To tylko przykład trollu, że w tym całym Gdańsku nie jest tak bajecznie jak ty to opisujesz w Internecie. To jedyne miasto w Polsce i Europie gdzie nie ma na wypłaty dla kierowców komunikacji miejskiej, która jest jedną z podstaw funkcjonowania miasta.
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 9

Wyrazy współczucia dla mieszkańców Oksywia i Obłuża. Prawdopodobnie dojazd estakadą będzie niemożliwy jak się zwalą te wszystkie Janusze z Grażynami, Dżessikami i Brajankami w swoich paskach w tedeiku z trzyliterowymi wyróżnikami na tablicach rej. Przecież muszą dojechać pod samą bramę lotniska.
popieram tę opinię 39 nie zgadzam się z tą opinią 8

Chętnie bym się wybrała, ale to będzie organizacyjna porażka jak większość imprez w gdyni
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 21

Emocje z ryzykiem

Największą atrakcją na tego typu imprezach jest gdy samolot spada a jeszcze większą gdy w publiczność. Miłej zabawy.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 18