WAKOZ LUZINO,GDANSK

WITAM CZY KTOŚ Z WAS PRACOWAŁ W TEJ FIRMIE. CHODZI MI O TO ŻE JAKIŚ PAN KOLO 30 LAT OGŁASZA ŻE SZUKA DO PRACY W TEJ FIRMIE LECZ NIE JEST TO JEGO FIRMA LECZ OJCA,ALE ŻE ON URZĘDUJE W GDAŃSKU W TEJ FIRMIE I ZE PIERW TRZEBA SIĘ Z NIM SPOTKAĆ POGADAĆ A PO 2 DNIACH DA UMOWĘ BO OJCIEC MUSI MU JĄ DAĆ. CZY KTOŚ PRACUJE I CZY FAKTYCZNIE FIRMA ZARZĄDZA SYN I OJCIEC A OJCIEC DAJE UMOWY.
PROSZĘ O ODPOWIEDŹ.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WAKOZ LUZINO,GDANSK

Syn testuje, ojciec przyjmuje. To taki rodzinny biznes jakich wiele...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wakoz? Jak najdalej od tych Kaszubów.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

proszę mi powiedzieć czy naprawdę syn testuje a ojciec przyjmuje?

Czemu jak najdalej?
Proszę o wiecej info

bo kaszubi to nie ludzie i kazdy to przyzna kto mial do czunienia z kaszubem a wakozie najwiecej ich jest tu sie usmiecha gbur jeden a zachwile jest uprzejmie donosze ... bo kolega urwal w samochodzie np cos... to wlasnie przez was rynek pracy na pomorzu sie popsul bo wykonujecie prace za pol darmo i na dodatek partolicie prace bo myslicie ze wiecie lepiej a wcale tak nie jest.prawda
takim przykladem jest wlasnie firma wakoz gdzie zarzadzajacy i sami prezesi to kaszubi ,a przeciez wiemy co sie stalo z wakozem" delikatnie ?" sie rozpad , chyba inwestycje ktos chcial robic za pol darmo a by tylko miec z pazernosci i sie w koncu zemscilo za te obcinanie godzin kierowcom,za te wymuszone kursy ze zwirowni gdzi kierowcy jezdzili bez tachografow oj dlugo by wymienial
-pewnie znowu beda szukac ludzi na wiosne obiecywac stala prace a na jesien beda zwalniac tak jak reraz mialo to miejsce ....
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

te ku... masz cos kaszubow to z nimi pogadaj jesli nie znasz nie oceniaj!!! Proste zasada a tak ciezko sie jej nauczyc..? jesli wakoz sie rozpadl to masz złe informacje... Naucz sie szacunku do samego siebie a pozniej do innych
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

te ku... masz cos kaszubow to z nimi pogadaj jesli nie znasz nie oceniaj!!! Proste zasada a tak ciezko sie jej nauczyc..? jesli wakoz sie rozpadl to masz złe informacje... Naucz sie szacunku do samego siebie a pozniej do innych
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Mieszkańców Trójmiasta zachęcam do zobaczenia obrębu terytorium Kaszub.....cóż .... Gdynia, Gdańsk, to też Kaszuby...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

to wam Wicki odpisał buhahah, Wakoz = Kołchoz

Oj znam Kaszubów, wielu...wielu. Nie znam uczciwej firmy kaszubskiej - co jedna, to kombinatoryka, cwaniactwo i fuszerki. Po dytki znają drogę, do pracy zawsze im nie po drodze. Z zasady unikam zleceń dla Kaszubów - gdy dostaję ofertę z podpisem: Papke, Wandtke, Mudlaff, Peiper, itp...wciskam "delete" bez czytania.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ja znam uczciwych Kaszubów, nie jestem wojownikiem kaszubskim, a w domu nie mówi się po kaszubsku. Jakbym dostał zapytanie ofertowe z nazwiskiem Halewicz też delete.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nie wysyłam Kaszubom zapytań - szkoda czasu. Wystarczy tylko, że się panoszą wszędzie i psują rynek dumpingując ceny. Ale tylko jednorazowo - kto raz weźmie Kaszubę na wykonawce, nigdy więcej nie popełni tego błędu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

To skąd bierzesz podwykonawców? z Podbeskidzia?
Czym jest dla Ciebie, wyznacznikiem do segregacji Kaszub, nie Kaszub?
Poznajesz po 'JO"?

Pomorze jest kaszubskie, to co tutaj robisz stawiasz Góralskie domki?
Jak skutecznie unikasz Kaszubów? Zdradź mi tajemnice

Jesteś śmieszny w swych osądach.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 4

Bardzo dobrzy podwykonawcy są z okolic Lęborka, Słupska, Elbląga. Z chęcią biorą zlecenia i są bardzo rzetelni, choć nie tak tani jak Kaszubi - ale wolę zapłacić więcej niż później ganiać za nimi, bo robota nie wykonana należycie. A Kaszuba wyczuwa się na kilometr:)

Nie, nie jestem śmieszny w swoich osądach - wynikają one z wieloletnich doświadczeń w kontaktach z firmami z Kaszub.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Wakoz-wycofuje-sie-z-budowy-Poludniowej-Obwodnicy-Gdanska-Bilfinger-damy-rade-sami-n56427.html

A nie mówiłem?
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

To dobrze że nie poszłam tam do pracy:)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Trzymaj się z daleka od kaszubskich firm.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 4

To dalej jestem bezrobotna mimo że mam w sobie energii i chęci do pracy 500% normy:)
Siedzę w domu i nudzę się i dalej siedzę ,niby fajnie siedzieć w domu ale ile można siedzieć.

W piątkowych wiadomościach trojmiasto.pl było napisane że Wakoz ma być zlikwidowany,zostają wyrzuceni z budowy obwodnicy południowej Gdańska.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

fundacja fly (48 odpowiedzi)

Zauważyłam ogłoszenia dotyczące pracy w tej fundacji na tym portalu - zdecydowanie odradzam! PIP...

Ile zajelo Wam znalezienie pracy albo ile juz szukacie:P (59 odpowiedzi)

szukam pracy juz przeszlo miesiac i tak sie zastanawiam, czy ze mnie jest jakas wyjatkowa noga,...

Czy znacie firmę Nuga Best? (10 odpowiedzi)

Jak wyglądają zarobki i godziny pracy? Czy wypłaty są na czas, czy trzeba walczyć o własne...