WITAM !!!

WITAM !!!
WITAM MAM NA IMIĘ JAN I CZEKAM NA TĄ JEDYNĄ KTÓRA SPRAWI, ŻE ODMIENIĘ SWOJE ZDANIE NA TEMAT KOBIET, KTÓRE TYLKO POTRAFIĄ ZAGLĄDAĆ W GŁĄB MOJEGO PORTFELA .OCZEKUJĘ CZEGOŚ WIĘCEJ !!! MAM 42 LATA ,BRUNET ŚREDNIEGO WZROSTU CZEKAM NA WIADOMOŚĆ OD NIE ZA WYSOKIEJ PANI W PODOBNYM WIEKU (NIE WYGLĄDAM NA SWOJE 42) 508 728 908.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

PANIE JANIE

Jak Pan mogł pozwolic by kobieta bez PANA zgody zagladała do portfela i to w głąb Naprawde trza byc g...em by pozwolic zajsc kobiecie az tak daleko ...Trafial pan na kobiety zdolne ... ...Mysle ze tu PAN JAN napewno znajdzie ...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3

Zdolne i przebiegłe!

Zapewne nie wyglądały na swoje lata!
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

Przyjażń z kobietą to kosztowna sprawa niestety :( masz chłopie kasiorkę dom dobre auto i dochodową prace to masz towarzystwo, w końcu jej czas spędzony z Tobą jest bardzo cenny ! No cóż na tym portalu większość pań zarówno tych młodszych jak i starszych szuka głownie łatwych pieniędzy a nie żadnych uczuć przyjażni czy znajomych to tylko ściema w dążeniu do Waszego portfela Panowie,,,,,
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

Absolutnie się z tym nie zgodzę. Właśnie na tym portalu poznałem piękną kobietę która nie zagląda mi do portfela bo...zarabia więcej ode mnie. Liczą się dla Niej zupełnie inne wartości niż kasa. Więc nie generalizowałbym;)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

za dużo pifka - za mało rozumku (te komentarze to szydera była)
:D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

podzielam

Pana opinie . Ja naleze do kobiet ktore cenia sobie osobe z ktora zyja A portal trojmiejski Mi w tym pomogł Poznalam tutaj mezczyzne i jestesmy juz razem 6 lat Nigdy nie zagladalam do portfela bo trzeba miec szacunek do SIEBIE ,a co dopiero do drugiej Osoby Pan Jan mial szczescie trafic na marny typ kobiety ale głowa do gory nie wszystkie jestesmy ekonomicznie nastawione do zycia i cenimy sobie inne wartosci jak na przykład wspaniałego czlowieka kolo siebie .Reszte zyciowych aspektow mozna osiagac wspolnie

No cóż igłe na pustyni też czasami można znależc czy w totolotka wygrać zdażają się owszem bardzo rzadko takie niematerialistki.... ale z większością bez kasy niepogadasz :(
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

.

Nie zgodzę się z komentarzami. Panu Janie napewno nie chodziło o to,że każda kobieta zaglądała w głąb jego portfela. I nie prawda,że każda kobieta nie szuka tutaj uczuć.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

"Panu Janie" właśnie chodziło o to, co napisał, że każda w głąb jego portfela...Właśnie dokładnie tak napisał.
Nawet jak się jest "kochanaa" to warto naumieć się czytać prosty tekst ze zrozumieniem.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

:-)

https://www.youtube.com/watch?v=iv9Z0dnjMzE

Inne tematy z forum

przyjmę samochód (14 odpowiedzi)

przyjmę samochód przyjmę samochód jest mi niezbędny aby wozić dziecko do przedszkola oraz do...