Moim zdaniem najlepsza obecnie szkoła spawaczy w Trójmieście (1) Tak jak w nagłówku jak dla mnie brak tylko oferty spawania 121 dlatego dałem... Michał S Szkółka spawalnicza "WNS Pomorze". Школа (1) Szkółka spawalnicza "WNS Pomorze" - prawdziwa szkoła dla spawaczy. Tu każdy... Igor Klymenko elektroda 111 (1) Zdecydowanie polecam każdemu! Profesjonalna i pomocna kadra, milła atmosfera,... Adrian
Szkolenie TIG 141 stal nierdzewna (1) Profesjonalne szkolenie, wyposażenie i materiały do nauki. Jasne warunki i... Jacek W. dla mnie rewelacja (1) bylo super jak dla mnie i jestem zadowolony ze w takim czasie udalo mi sie... Piotr Obuchowski Serdecznie polecam (1) Profesjonalne i fachowe szkolenie.Cena adekwatna do tego, co oferują -... Łukasz SZKOLENIE METODĄ TIG (1) Jestem bardzo zadowolony ze szkolenia ,wszystko jest wytłumaczone od podstaw... Vasyl Savchenko Polecam szkolenia w WNS! (1) Była to moja pierwsza styczność ze spawaniem metodą TIG w życiu i w ogóle ze... Woju Szkolenie metodą 141 (3) Szkolenie oceniam bardzo pozytywnie. Profesjonalny warsztat z profesjonalnymi... Karol Szczerze polecam! (1) Jak najbardziej polecam wszystkim szkolenia w WNS Pomorze! Doświadczona i... Jan Polecam każdemu! (1) Zdecydowanie polecam każdemu! Profesjonalna i pomocna kadra, milła atmosfera,... Paweł Bardzo dobra, solidna szkoła. (1) Stanowczo polecam, personel doświadczony chętny do pomocy. Wyposażenie... Adam