Katarzyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowlona z wykonania uslug serwisowych. 2 dni i sprawa byla... Katarzyna gagas - opinia (1) Odebrali auto z domu, naprawili odwieźli po naprawie pięknie umyte i... gagas my - opinia (1) miło, sprawnie i w rozsądnej cenie - polecam każdemu my
my - opinia (1) profesjonalnie i na czas - polecam każdemu my Konserwacja podwozia. (1) Jestem bardzo zadowolony, wszystko wykonane profesjonalnie i udokumentowane... Edward Montaż lpg brc (1) Moja Honda po montażu jeździ duuuzo taniej :) Wszystko zgodnie z umową- polecam Pawel Lukasz - opinia (1) Panowie sprawnie ustalili przyczynę i naprawili moje auto. Miła obsługa polecam Lukasz Instalacja LPG (1) Zamontowałam instalację LPG-Tech, dobra cena, wszystko działa jak trzeba,... Alicja polecam (1) Polecam naprawy w tym serwisie Likwidacja szkody sprawnie i w bardzo krótkim... Magda Patryk - opinia (1) Obsługa miła i kompetentna.Naprawa przeprowadzona szybko i sprawnie. Polecam Patryk Więcej niż oczekiwałam! (1) Przegląd auta przebiegł terminowo, ze wskazaniem detali, które powinnam... Małgorzata Herba polecam (1) Ogólnie jako firma jest ok. Ostatnio naprawiłem ML i wszystko było tak jak... Piotr Ela (1) Przystojne chłopaki, miła i fachowa obsługa. Miałam awarie auta, przyjechali... Ela z Gdanska Szczerze polecam!!! (2) Jeden z lepszych serwisów naprawiających grupe vw. Bardzo szybko wykonali... Agnieszka Polecam (1) Szybka fachowa naprawa, auto zastępcze na cały okres naprawy. Michał nie polecam!!! (1) Oczekiwanie na naprawę ponad dwa miesiące, naprawa powinna zając od trzech do... Marcin wp motors - zmieniliśmy się dla państwa (1) Z radością informujemy iż zakończyliśmy kilkumiesięczną modernizację naszej... Paweł Michalik Brak słów (1) Oczekiwanie na naprawę ponad trzy miesiące, do tego bezczelnie kłamią. Z... Michał nie polecam!!! (1) nie polecam!!! Szczerze nie polecam naprawy powypadkowej w serwisie wp motors... HANNA Polecam (1) Serwisuje w tej firmie auto od dwu lat (Seat Leon) przerobiłem kilka innych... Konrad