Gorąco polecam (2) Obsługa jest zawsze frontem do klienta, pomogą załatwić formalności z... Jadwiga Błońska Mitsubishi Lancer (2) Kupiłem używanego Lancera w sierpniu poprzez salon i muszę powiedzieć , że... Marcin Dąbrowski Polecan (2) Powiem krótko szybko, rzetelnie, sprawnie, terminowo, kompetentnie . Polecam Katarzyna
Przegląd samochodu (2) Rzetelna firma, przyjazna obsługa, szczegółowy opis rzeczy do wykonania,... Rodzinka wiecznie niezadowolony klient !!! (1) jak czytam takie opinie to mi się włos na głowie jeży! od lat jestem klientem... gagas Uwaga !!!! (2) BŁAGAM WAS NIE KUPUJCIE U NICH SAMOCHODU!!!!! "Panieeee wszystko jest ok... Łukasz Lakierowanie (1) Postanowiłem skorzystać z lakierni serwisu WP motors. Obsługa ok, robota... Klient Wymiana układu zapłonowego (1) Jakiś czas temu zgłosiłem się do WP Motors aby wymienili mi przewody... Sebastian Szybko i starannie (1) Przyjechałem na przegląd przed zimą i zostałem mile zaskoczony ceną oraz... Klient Stres w sobotni poranek (1) Niebywałe. W styczniu zleciłem dorobienie klucza i zaprogramowanie go.... VanGarrett Tragedia (2) Odebrałem samochód z wadami typu brak śrub. Bez usuniętych wad które zostały... Klient Typowy przegląd (1) Byłem na przeglądzie. Obsługa normalna, ceny normalne, ludzie normalni. Co tu... Leon 5F ogólnie słabo (1) Miałem okazje skorzystac z ich usług całkiem niedawno Terminowosc słabo,... klient Świetny serwis , mechanicy jakich mało (1) Kompleksowa naprawa silnika wykonana naprawdę rzetelnie. Ale nie ma się co... a naprawa w serwisie (1) Serwis poradził sobie z usterka podnoszenia szyb . Wcześniej dwa zakłady nie... kierowca Genialny salon - Lepsza metamorfoza niż u Magdy Gessler (1) Rewelacyjna przemiana, salon wygląda ultra profesjonalnie. WP Motors moim... Ładnie