WRZEŚNIOWO - PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 (21)

Kolejna dawka pozytywnej energii ;)

WRZESIEŃ

mamtu - 03.09.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)
narzeczonaaa - 03.09.2013
Arabelka - 07.09.2013 (synek)
Madziulka - 10.09.2013
Madleen - 11.09.2013 (synek)
ania27 - 12.09.2013 (synek)
haze01 - 13.09.2013 (córcia Iga, Szpital Wojewódzki)
anusia999 - 16.09.2013
alkar82 - 19.09.2013 (córeczka, Kliniczna)
Mandi - 19.09.2013
Dora - 21.09.2013 (córeczka Róża, Swissmed)
meg - 22.09.2013 (córeczka)
maluszek0920 - 22.09.2013 (córeczka)
zonkaa - 23.09.2013 (synek)
IwonaK - 24.09.2013
Arlii - 24.09.2013 (córeczka, Szpital Wojewódzki)
Carolajna87-Karolina - 25.09.2013 (córeczka Ewa, Kliniczna)
kristi 21 - 26.09.2013
Marta13 - 27.09.2013 (córeczka, Zaspa)
Selene - 28.09.2013 (córeczka, Zaspa)
dorotiii - 29.09.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)

P A Ź D Z I E R N I K

linka1120 - 03.10.2013 (synek)
katka_ - 7.10.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)
asia1611 - 08.10.2013 (córeczka, Swissmed)
Annkkaa -10.10.2013
Julka - 11.10.2013 (synek)
panda - 12.10.2013 (synek, Szpital Kliniczny Gdańsk)
periri - 12.10.2013
cornus - 13.10.2013
ania83 - 14.10.2013 (synek, chyba Kliniczna)
domesko - 14.10.2013 (synek Jakub, Zaspa)
Aga -18.10.2013 (synek Tymon, Wejherowo)
XXX - 18.10.2013
mami.80 - 18.10.2013
walerka - 19.10.2013 (synek)
anavaw - 21.10.2013 (Karolinka, Starogard Gd)
sonia85 - 22.10.2013 (córeczka, Swissmed)
Rudi26 - 22.10.2013
olimpia20111 - 25.10.2013 (córeczka, Wejherowo)
Patrycja - 25.10.2013 (na 85% dziewczynka, Zaspa)
lepa_ - 25.10.2013 (dziewczynka, Redłowo)
tessaja - 28.10.2013
1985sloneczko - 28.10.2013 (synek)
Apoloniaa - 29.10.2013 (synek - Julian, Zaspa)
Katrine - 30.10.2013
lucy80 - 31.10.2013
atka - 02.11.2013 (synek)

I jeszcze link do poprzedniego http://forum.trojmiasto.pl/WRZESNIOWO-PAZDZIERNIKOWE-MAMUSIE-2013-20-t482257,1,130.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WRZEŚNIOWO - PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 (21)

Ania nie gryziemy ;) nie ma co się stresować :)) Będzie dobrze.

nie Panda, żadnego smsa nie dostałam, ale w nocy rozładował mi się telefon i pół godziny temu go dopiero włączyłam, także może dojdzie z opóźnieniem, a może podzielono nas na 2 grupy, bo w necie czytałam, że zwykle była grupa na 17 i na 18.... jakby co, to ja też wolałabym na 18, bo jest większa szansa, że mój K zdążyłby dojechać po pracy.... chyba jak nic nie dostanę, to zadzwonię w tym tyg i zapytam i ewentualnie zmienię grupę na 18...
Walerka współczuję nocnych przeżyć, w nocy takie rzeczy zawsze straszniej wyglądają niż w ciągu dnia.... a z szansami Maluszka nie byłoby chyba aż tak źle, czytałam gdzieś że od 29 tc szanse na przeżycie wynoszą podobno 80%, z tym że pewnie dochodzi do tego rehabilitacja... no ale wszystko jest ok i to jest najważniejsze! :))
zbieram się do wyjścia, szczerze mówiąc to się trochę stresuję, bo żadnej z Was nie znam, a raczej duszą towarzystwa to ja nie jestem :))))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Walerka dobrze, że Ci przeszło i ze wszystko jest ok. Współczuję okropnie tych nerwów.

Cześć, cześć :)

Dopiero udało mi się dopaść komputer :)

Młoda gniewna w moim brzuchu chyba ma w nosie moje prośby i wszystkie wygibasy dalej uciska, może odrobinkę mniej. Zastanawiam się na paracetamolem przed wyjściem z domu.

Mamtu no to poszalałaś wczoraj w tej Ikei :) Teraz Cię już tam nie wpuszczą ;)

Dorotii mam nadzieję, że następczyni jednak czymś się zajmie i wpadniesz chociaż na chwilkę.

Dziewczyny jakbyście jednak nie szły do tej restauracji to dajcie znać, bo ja będę później :)

czesc dziewczyny, ale sie wczoraj najadlam strachu, zjadlam kanapki z cebula i duzo migdalow na noc i mi stanelo, tyle ze myslalam ze rodze, skorcze i to bolesne od 22-1, dzwonilam na IP i mielismy jechac ale jak oddalam co mialam to mi przeszlo, po prostu horror, ryczalam i jedyne o czym moglam myslec to ze moje malenstwo mialoby 10-20% szans na przezycie. teraz juz ok ale to bylo okropne, nie moge sie dovczekac czwartku, bo przyjezdza moja mama tomnie duzo odciazy,zajmie sie Jula po pracy to ja bede mogla sie polozyc albo przespac

Dorotiii, łóżeczko wzięliśmy to najtańsze, za 90 złotych. Muszę je tylko zaolejować, żeby nabrało koloru i było trwalsze.

Fajny masz układ w pracy, że nie masz problemów z ewentualnymi wyjściami. Zazdroszczę. :)

mamtu poszalałaś! a na które łóżeczko się zdecydowaliście?

Fajnie że szwagier się postarał z tą zupą ja niestety jedyne czego w ciąży nie toleruje to ryb ;/ a one niby najzdrowsze ale co zrobić.

Ja na spotkanie się wybieram :) powiedziałam w pracy że wychodzę na 2 godziny i tyle ;p nawet za bardzo nie pytali gdzie idę więc uniknęłam ściemy także dozobaczenia!!

haze a ty będziesz? przyniesiesz trampki?
sonia a weźmiesz te ciuszki dla chłopczyka co masz do odsprzedania? ktoś chyba też jeszcze pisał że coś ma więc jakby co to ja jestem chętna :)

Dorotiii, tym razem na szczęście nie wyszłam z pustymi rękami. Kupiliśmy m. in. łóżko i materac dla nas, łóżeczko i ochraniacz dla Nowego, kilka półek, szafkę na dokumenty i ramy na zdjęcia. Pewnie gdyby nie to, że mieliśmy pełen wózek, wyrzuciliby nas wcześniej. ;)

Ja zaraz zmykam do krawcowej odebrać moje koszulki do karmienia i biustonosz. Pozostanie mi tylko wypranie tego i mogę zabierać się za pakowanie toreb. :)

Udanego spotkania dziewczyny. Bawcie się dobrze! :)

Ania83 też dostalas smsa że spotkanie organizacyjne sr jest 05.08. o 18?

Mnie też jakaś senność dopadła. Czekam na tą teściową i czekam i już mi się nudzi w tym domu...

Natknęłam sie na taką wiadomość. Może któraś z Was używa tej pasty to ku przestrodze...

http://finanse.wp.pl/kat,104124,title,Alarm-Ta-pasta-truje-dzieci,wid,15853903,wiadomosc.html

Maluszek, a gdzie tam! Pogoda jest fajna. A to, że jakieś chmurki się pokażą to spokojnie: z tego dużego deszczu nie będzie;)

A tak w ogóle toja coś usypiam. Jednak się nie wyspałam... Kawy potrzebuje jak kania dżdżu;)))))

Coś pogoda się psuje.

Ja zaraz zmykam na autobus.Mam nadzieję,że dotrę na czas.

Do zobaczenia:)

Ja dzisiaj nie dam rady dotrzeć :(
Przyjeżdża do mnie rodzinka i zapowiada się maraton zakupowy... Także życzę Wam miłego spotkania i samych smaczności!

Panda wspaniała wiadomość! Bardzo się cieszę że u Ciebie i u maluszka wszystko dobrze...

Aga nie denerwuj się za mocno, synuś teraz najważniejszy! No i fajnie, że remont już prawie na ukończeniu.

Dorotiii gdzieś mi umknęło co się stało Twojej kotce (nie jestem na bieżąco z wszystkimi ostatnimi wpisami), ale mam nadzieję, że szybko wydobrzeje, bo nie brzmi to dobrze.

Przez wczorajszy mecz nie dotarliśmy do SR. Nie wzięliśmy tego pod uwagę i skończyło się na tym, że postaliśmy sobie w korkach i wróciliśmy do domu.

Wczoraj wzięłam się za porządki w domu i mocno tego pożałowałam, bo odezwał się mój kręgosłup, do tego mąż nie omieszkał mnie ochrzanić, że się nie oszczędzam :P

Miłego dnia dziewczyny!

Aaaa zapomniałam się pochwalić, wczoraj Szwagier specjalnie dla mnie ugotował zupę rybną bo w piątek do Szwagierki powiedziałam że mi się "szwagrowa rybna śniła" i mówisz-masz :D mam dziś na obiad :D:D:D

Oki idę się polenić - bo wczoraj wpadł do nas kolega Mżonka i jak się rozgadał jak się zasiedział :/ Mżonek trochę zły przez to na kolegę, bo to że tamten ma wolne nie oznacza że inni nie chodzą do pracy :/ fakt sam sobie sterem, ale ma pracę do wykonania i nie ma że sobie posiedzi w domu . Tak czy siak do 12:00!! :D

dzięki za kciuki za zdrówko kota :)

słoneczko no niestety na dokazywanie to nie ma lekarstwa ;p

mamtu a ty chociaż jakieś zakupy konkretne zrobiłaś czy tylko się szwędałaś i denerwowałaś ochroniarzy?

Cześć Kobitki!! :D

Dorotii - cieszę się że z Twoja kotką jest już lepiej!! :D
Niestety z moim pupilem tak łatwo nie pójdzie ;) On to raczej dokazuje by być w centrum uwagi ;)

Ja dziś już po wizycie w laboratorium pomijam że znów krew ze mnie spuszczali, ale pani która krew pobierała była w wielkim szoku że u mnie to jeszcze 3miesiące do rozwiązania i ciąża pojedyncza ;P dobrze że już do tego przywykłam i reaguję na to śmiechem :P przecież każda kobieta jest inna i każda ciąża jest inna, i ja mam np megaśny brzuch jak na ten moment ciąży a inna kobieta na tym etapie może prawie nic nie mieć - od razu trzeba taki niedowierzający wytrzeszcz oczu robić??

Tak czy siak będę dziś na bank!! :D Mam ochotę na cosik słodkiego :D
dziś się nie spóźnię!! będę już przed 12:00 :D mam rozkład 127 na lodówce więc zaraz wybiorę odpowiedni autobus :D

Biedne te Wasze zwierzaki. Całe szczęście, że można im skutecznie pomóc.
Dorotiii, trzymam kciuki za szybki powrót do formy Twojej kotki.

hej hej

no moja kotka o niebo lepiej! dzisiaj sama już mogę jej zastrzyki robić a nie muszę dygać do weterynarza. Wczoraj dostała nie dość że 4 zastrzyki to jeszcze kroplówkę bo była odwodniona, ale dzisiaj już pije i zjadła wczoraj szynki ze 2 plastry także uffff najgorsze na nami!!

ja dzisiaj nie wyspana - częściowo z głupoty bo nadrabiałam chirurgów do 1:30 a dwa że mnie skórcze tak łapały że dzisiaj ledwo chodzę. Musze w końcu w ten magnez się zaopatrzyć.

Kombinuje kombinuje zobaczymy co z tego wyjdzie :)) jakbym nie dojechała to zjedzcie dobre ciacho za mnie :)

Mamtu Ty to jesteś szalona kobitka;)

Dzień dobry!

Ja też czuję się nawet wyspana, chociaż spałam od 1:00 do 4:45. To chyba to słońce tak dobrze na nas działa z samego rana. :)
Sonia, dzisiaj zdecydowanie jest Twoja pogoda. :)

Katka, zabieranie Młodego na 'niedzieciowe' spotkanie mija się dla mnie z celem, więc odpuszczę i sobie i Wam, bo czuję, że ubawiłybyśmy się jak pies w studni. ;) Ale wypijcie za mnie jakąś dobrą kawkę.
Po tym Twoim czworakowaniu może Ridż zdążył się już obrócić, co?

Aga, TEN sklep to Ikea, więc możesz wypatrywać fotki przy głównym wejściu. :P
Marta, nawet ciężarnej nie wszystko ujdzie płazem, niestety. ;) Pan ochroniarz był dość mocno zdegustowany, a pani kasjerka, mimo że miła, uśmiechała się pod nosem znacząco.

Miłego!

Inne tematy z forum

Przeprowadzka- jaka firma? (43 odpowiedzi)

Jak w temacie, macie sprawdzona i niezbyt droga firme do przeprowadzek?Moze jakis forumkowy maz...

Jaką nakładkę na WC polecacie? (11 odpowiedzi)

Jestem zielona w temacie, każda pasuje? jaka jest najlepsza, najwygodniejsza? proszę o poradę....

alergolog swissmed lub luxmed (15 odpowiedzi)

Dziewczyny mozecie polecić lekarza z ww placowek.