WRZEŚNIOWO - PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 (21)

Kolejna dawka pozytywnej energii ;)

WRZESIEŃ

mamtu - 03.09.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)
narzeczonaaa - 03.09.2013
Arabelka - 07.09.2013 (synek)
Madziulka - 10.09.2013
Madleen - 11.09.2013 (synek)
ania27 - 12.09.2013 (synek)
haze01 - 13.09.2013 (córcia Iga, Szpital Wojewódzki)
anusia999 - 16.09.2013
alkar82 - 19.09.2013 (córeczka, Kliniczna)
Mandi - 19.09.2013
Dora - 21.09.2013 (córeczka Róża, Swissmed)
meg - 22.09.2013 (córeczka)
maluszek0920 - 22.09.2013 (córeczka)
zonkaa - 23.09.2013 (synek)
IwonaK - 24.09.2013
Arlii - 24.09.2013 (córeczka, Szpital Wojewódzki)
Carolajna87-Karolina - 25.09.2013 (córeczka Ewa, Kliniczna)
kristi 21 - 26.09.2013
Marta13 - 27.09.2013 (córeczka, Zaspa)
Selene - 28.09.2013 (córeczka, Zaspa)
dorotiii - 29.09.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)

P A Ź D Z I E R N I K

linka1120 - 03.10.2013 (synek)
katka_ - 7.10.2013 (synek, Szpital Wojewódzki)
asia1611 - 08.10.2013 (córeczka, Swissmed)
Annkkaa -10.10.2013
Julka - 11.10.2013 (synek)
panda - 12.10.2013 (synek, Szpital Kliniczny Gdańsk)
periri - 12.10.2013
cornus - 13.10.2013
ania83 - 14.10.2013 (synek, chyba Kliniczna)
domesko - 14.10.2013 (synek Jakub, Zaspa)
Aga -18.10.2013 (synek Tymon, Wejherowo)
XXX - 18.10.2013
mami.80 - 18.10.2013
walerka - 19.10.2013 (synek)
anavaw - 21.10.2013 (Karolinka, Starogard Gd)
sonia85 - 22.10.2013 (córeczka, Swissmed)
Rudi26 - 22.10.2013
olimpia20111 - 25.10.2013 (córeczka, Wejherowo)
Patrycja - 25.10.2013 (na 85% dziewczynka, Zaspa)
lepa_ - 25.10.2013 (dziewczynka, Redłowo)
tessaja - 28.10.2013
1985sloneczko - 28.10.2013 (synek)
Apoloniaa - 29.10.2013 (synek - Julian, Zaspa)
Katrine - 30.10.2013
lucy80 - 31.10.2013
atka - 02.11.2013 (synek)

I jeszcze link do poprzedniego http://forum.trojmiasto.pl/WRZESNIOWO-PAZDZIERNIKOWE-MAMUSIE-2013-20-t482257,1,130.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WRZEŚNIOWO - PAŹDZIERNIKOWE MAMUSIE 2013 (21)

hej dziewczyny;)

Mi poniedziałek też pasuje.Niedziela niestety nie.Myślę,że tak do południa fajnie by było zrobić sesje.Ja mam na 17.30 SR więć myślę,że będziemy juz po sesji.Zajarałam się też i już nie mogę się doczekać;)

Dorotii a Ty się nie wykręcaj tak?Tak jak mówi Aga sesja jest obowiązkowa!!!No i dziękuję Ci za miłe słowa;)

I Ciebie Mamtu też to się tyczy.Co to za miganie się od Nas co?A pupke masz taka małą,że chusta od Marty napewno wystarczy;)

Marta jak byś pamiętała o tych opaseczkach żeby mamę poprosić to była bym Ci bardzo wdzięczna:)Trzeba było mówić to bym Ci kupiła taką samą spódnicę w sobotę.

Dziewczyny powodzenia na badaniach:)

Miłego dnia dziewczynki.

A wlasnie Sonia powodzenia na glukozie.

I Selene milego podgladania malucha.

Ja też na początku używałam praktycznie tylko wody i płatków kosmetycznych plus parafina.

Uciekam na badanie.

witajcie dziewczyny

mi poniedzialek tez odpowiada, ale tez nie mam zwiewnej sukienki ani spodnicy.

Sonia, tesciowa tesciowa, ale luzu bedziesz troche miala, do 11 to troche czasu. Sliczna ta Twoja sesja z Kasawerym

Selene, troche zmoklas, ale najwazniejsze ze sie nie rozpuscilas :)

Marta, Ty przestan gadac glupoty.

A co do kosmetykow, to na poczatek tez raczej woda, potem zaczne od hipa do kapieli no i z uwagi na pore roku to pewnie hip na kazda pogode, na pupe - masc apteczna z lanolina, ale tu zabezpieczylam sie tym linomagiem ziololeku bo sklad w sumie identyczny. A ze smoczkow z sentymentu zostaje nuk, zreszta strasznie lubie nuka, wiec szczotka czy nozyczki tez jak poprzednio kupie nuka.

Walerka, moze z tymi szamponami to cos w tym jest, bo u syna do tej pory jeszcze nie uzywam.

A tak ogolnie, to wszystkie dziewczyny wygladacie swietnie, az mialm wrazenie ze to nie to forum, bo tu czesto cos ktorejs dolega, a na spotkaniu wszystkie tryskajace energia i usmiechniete :)

Udanego dnia.

Mamtu pewnie sama woda przez miesiac a potem zobacze jaka bedzie skora. Jest ciekawa idea, podobno Jak sie nie zacznie uzywac shampoos to wlosy sa czyste I nie trzeba uzywac, tzn nie sa tluste I jakas tam plukanka wystarcza z naturalnych rzeczy.i to koncerny nas mamia ze musimy myc szamponem.

I ja. Do rana! :)

Ja też już zmykam. Dobranoc :)

Na meble z Agaty czekalismy dlugo- 4 tyg.
Sesja fajny pomysł, aczkolwiek ja z wiadomych przyczyn raczej nie dam rady przyjechać do Gdańska.(Moj pecherz wytrzymuje max 30 minut, a mąż ma ostatnio takie godziny pracy, że nawet na SR się nie wyrabia:\

Podwójna sledziona,-najważniejsze że to niczemu nie zagraża

Ja dziś kupilam Octenisept, Emolium, zawsze mam też pod ręką krem Bambino. Im mniej kosmetykow tym lepiej

no właśnie chyba muszę iść spać bo ze snem może też cierpliwość się załaduje na jutro.
a listwy to zawsze wróżą koniec remontów także widzę że blisko końca jesteście :)

Jeśli o mnie chodzi to mi też poniedziałek pasuje :). Tylko ciekawe jak z pogodą, zaraz sprawdzę...

Arabelka, musisz przecierpieć i tak jak mówisz - potem już będzie tylko lepiej ;). Ręce, które leczą powiadasz? Tylko za bardzo ich nie wychwalaj przy mężu... ;)

Dorotiii, chyba Cień wziął Cię na litość dzisiaj ;). Mam nadzieję, że zostanie Ci choć odrobina tej cierpliwości na jutro ;).
I nie wygłupiaj się! Zaraz wydam zarządzenie, że sesja jest obowiązkowa i nie będzie migania się! ;) I w ogóle co to za teksty? Pasów nam nie starczy żeby Wam powybijać z głowy te głupie myśli ;)

Zmykam do wyra, wygrzeję mężowi miejsce, bo bidak chce się ostatecznie uporać z listwami i jeszcze go nie ma...

Aaaa, Dorotiii, no właśnie już mam wyniki tych drogich badań, ale nie mogę ich przez neta sprawdzić - tak jakby wrzucili, że je zrobiłam, ale brak jest parametrów :/. Więc jutro muszę podjechać do Polmedu i odebrać w wersji papierowej...

Dorotii Ciebie też trzeba przełożyć przez kolano?? Następna głupoty gada.

i ja dotarłam do komputera :)
ja mam za to troszkę niedosyt że musiałam wcześniej wyjść :(
maluszek ty za to tak ślicznie dzisiaj wyglądałaś że się napatrzyć nie mogłam! zresztą wy wszystkie dzisiaj jakieś takie kwitnące byłyście i uśmiechnięte :) i Ty Marta też więc nie wiem kogo w tym lustrze potem zobaczyłaś! także nie chcę tutaj widzieć żadnych wpisów na temat wyglądu bo to nie prawda co wypisujecie ;p

sonia a obiad na stole czekał jak wróciłaś? :) no i do 11 sierpnia to sporo czasu.... powodzenia życzę :)

Aga a ogona to mi się nawet szkoda zrobiło że jej takie denne zadania zostawiłam i jak wróciłam to byłam milutka i grzecznie wszystko tłumaczyłam... no ale jutro znowu długi dzień mam nadzieję że starczy mi sił :)

Aga a ty już robiłaś te drogie badania ?

Arabelka my z tymi kotami mamy takie przejścia że jesteśmy już wyćwiczeni. Kiedyś mieliśmy kota ciężko potłuczonego i robiliśmy mu codziennie 7 zastrzyków przez 3 miesiące! także bierzemy koc, neutralizujemy pazury i jazda ze strzykawą. no ale jedna osoba to za mało - mąż trzyma zwierza a ja robię zastrzyk :) no ale kotka zdrowieje w oczach także to najważniejsze!

co do sesji to z jednej strony fajny pomysł a z drugiej jak pomyślę jak ja przy was wypadnę to nie wiem czy ryzykować ;/ umawiajcie się a jak mi termin będzie pasował po prostu to pewnie podjadę.

katka ja mam nadzieję że ten Ridż zostanie bo nie wyobrażam sobie żebyście mieli psikusa nam zrobić i inne imię wybrać ;p

Dzięki Walerka. A jak długo masz zamiar nie używać niczego do mycia?

Arabelka, ja się wcale nie wykręcam. ;)

Sonia, Marta, dobranoc!

Sonia powodzenia na glukozie :)

Aga u rehabilitanta bylo dzis znacznie gorzej, w kwestiach bólowych. Bo jednak cialo jest obolałe po wczorajszym masażu. Jutro pewnie bedzie jeszcze gorzej. Ale i tak uważam, ze on ma ręce, ktore lecza ;p Na początku ból, a później to juz bedzie przyjemność ;)
Jak bedziesz miala wyniki badań to napisz jak wyszły. I trzymam kciuki, aby były pomyślne!

Marta te Twoje spodenki sa super. Ja to lubie takie kraciaste klimaty, w granatowo-czerwonych kolorach :)

Mi poniedziałek tez pasuje, bo z tego co pamietam nie mam planów. A jesli uda sie z sesja do południa, to masaż umowie na popołudnie.

Mamtu i nie wykrecaj sie przed sesją! ;p

PS. Ja tez nie mam zwiewnej długiej sukienki, ale za to mam fajny kapelusz , a nawet dwa i moge sie podzielić :)

Z kosmetykow na wstepie woda, zadne mydla, oliwki bo to niszczy naturalna oslone dziecka, potem zobacze, jak bedzie jak Jula to pewnie zaczniemy od Aquasus, to jest ciekla parafina, troche stresujace bo sie naciera dziecko przed kapiela wklada do wody, ale jest sliskie, a skonczymy na oilatum. Z kremow lubie Nivea SOS , na odparzenia na pupe bepathen I jest jeszcze taki zolty nie znam nazwy ale tez tylk jak potrzeba, nie zapobiegawczo. Co do pieluch to pampersy a chusteczki to pewnie zaczne od pampers sensitive, ale zobacze co nie uczula. Wlasciwie nie zaczne od wody I platkow kosmetycznych. Szampon tu jest taki dentinox na te strupy na glowie, zapomnialam jak to sie poprawnie nazywa jezeli bedzie mial a tak pewnie tylko woda.

Ja też uciekam z neta. Dobranoc:))

Mi poniedziałek pasuje jak najbardziej.

Uciekam spać :) Dobranoc!

Mi z 'Tobołkiem' względnie tak. ;)

Mamtu nie gadaj głupot tylko zabieraj dziecko i już !!!

Ja może i bym znalazła coś zwiewnego :)

Niestety nie pamiętam cen szortów, ja kupiłam za 40zł bo były przecenione, ale dzisiaj ich nie widziałam już.

Arabelka, spodenki w h&m były również. Nie pamiętam ceny, moze Carolajna będzie pamiętała.
A te moje spodenki to kupiłam w Happy Mum. O takie http://www.happymum.pl/sklep3/t311,spodnie,5324-boxer_t-shirt.html
Tyle, ze ja nie zapinam guziczka z boku i tym sposobem są dłuższe. Ja kupiłam te spodenki, bo wiem, że założe je po ciąży również. Polecam:)

Sonia, mnie w tą niedziele nie ma w 3city ale w poniedziałek jak najbardziej. To komu pasuje poniedziałek? :)

Inne tematy z forum

Urlop niani (64 odpowiedzi)

Dziewczyny, Czy płacicie pensje niani podczas urlopu? Pozdrawiam

krzywe ząbki (24 odpowiedzi)

hej dziewczyny moja córcia ma 16 miesięcy. ma mało ząbków-pierwszy wyrżnął się po roczku... ale...

ortodonta gdańsk (28 odpowiedzi)

Hej Polećcie mi proszę bardzo dobrego i sprawdzonego! ortodontę dla nastolatki. Często słyszę, że...