WTORKI

co do wypowiedzi Pani ponizej .. w ostatni wtorek bylo duzo ludzi , poniewaz byla wolna sroda . Duzo ludzi i tak nie weszlo albo stali po kilka godzin w kolejce .. co do tancerza sie nie wypowiadam .. a co do tancerki to rzeczywiscie najchudsza nie byla ale przede wszystkim przydaloby sie troche urozmaicenia a nie co tydzien te same .. i jeszcze do tego teraz byla tylko jedna , proponuje na nastepny raz tancerki rowniez z grupy niepokorni ;) Co do wywiadow to napewno nikt nie kazal Tobie go udzielac i na nastepny raz przeczytaj na stronie tematyke imprezy .. jaka impreza taki temat rozmow .. ogolnie co tydzien jest dobra zabawa .. przydaloby sie tylko to urozmaicenie jesli chodzi o tancerki
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WTORKI

Dodam jeszcze ,że na portalu nocnygdansk.pl jest naplisane że do Republiki we wtorki wchodzimy wszyscy za free a ja i przede mną 10 zł..

Odpowiedź obiektu

nie odpowiadamy za to co piszą inne portale ! wywiady przeprowadzał sponsor imprezy oralny.net ale tylko z osobami które chciały ! jeśli pani go udzieliła widać miała pani potrzebę się podzielić swoją wiedzą z innymi :)

Re: WTORKI

Kolego na samym początku nie jesteśmy na Ty to jak na wstępie zwracasz się na Pani to kontunuj ..czytałam temat imprezy , ale na pytanie (głupie) takie jak usłyszałam dostał głupią odpowiedź sorry,ale wywiady się robi na temat klubu jeśli już, bo z góry nie było mowiono na jaki temat jest ten wywiad - jakbym wiedziala na poczatku chłopak dostałby by pocisk i tyle..co to miało byc ... niegrzeczna impreza o.k 5 minut prezentując się "TANCERKA" na scenie to rozumiem latała z gołą dupą i to było niegrzeczne fakt,ale po cholere ten bezsensowy wywiad,niczemu nie słuzył ,a tylko wywołał zgorszenie,kogo to obchodzi czy lubię robię laskę czy nie a czy może jestem dziewicą to moja sprawa prywatna..poza tym z tego co wiem,to tam jest milion ludzi nie wazne kiedy czy wtorek czy piątek . Ochrona wpuszcza nie zwracajac uwagi na wiek ,wymalowane male dziwy wchodzą i stojąc wśród nich czuje się staro..Mi sie nie podobało i tyle.