WYLOT

Witam wszystkich męczy mnie już to szukanie ,,lepszej pracy,, w trójmieście bo wiem że takowej nie znajdę nie godzę się na stawki rzędu 7 - 8 zł netto na umowie zlecenie praca typu magazyn, produkcja jakiś części np. samochodowych , praca na kasie, dokładnie towaru czy praca w ochronie w biedronce czy na jakimś gównianym obiekcie ... mam dość już tej biedoty poszukiwania lepszego jutra ... dlatego mam zamiar jak 3/4 moich znajomych wylecieć stąd. ... kierunek to Anglia mam tam znajomych którzy pomogą mi na początku w znalezieniu zakwaterowania resztę będąc już na miejscu sam sobie zorganizuje ( pracę ) ... jeżeli ktoś jest równie zdeterminowany i chciałaby / chciałby zmienić swoje życie oraz realia ,,trójmiejskiej pracy ,, zapraszam do kontaktu :

sylwestrowiec@gmail.com
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: WYLOT

ja też już nie mam siły szukać pracy w Polsce
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A jaki masz dotychczasowy przebieg zatrudnienia, wykształcenie, certyfikaty, kursy, szkolenia etc? Dla ekspertów posiadających fachową wiedzę i doświadczenie dobrze płatna praca w Polsce się znajdzie (+5K zł / msc ). Dla przeciętnych szarych myszek rzeczywiście przysłowiowy zmywak nie pozwala na wiele więcej jak wegetacja.

Znajdzie się, ale dobre kursy i certyfikaty to często wydatek rzędu paru tysięcy złotych.. A żeby móc sobie na to pozwolić trzeba zarabiać trochę więcej niż kasjer w Tesco czy telemarketer, chyba że ktoś umie się odżywiać wodą z kranu i światłem słonecznym

Jak więcej ciajd wyjedzie tym lepiej, proszę sprwawdzić ile jest ogłoszeń szukam a ile dam nawet tu na tym portalu, ci co szukaja to są wieczni poszukiwacze co nic nie potrafią i maja lewe ręce do pracy. TYLE W TEMACIE
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 6

A ci Twoi znajomi,to pewni są?I co,jak nie znajdziesz od razu roboty?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak mój znajomy jest pewny ! byłem już w UK 8msc w 2013 roku wróciłem w listopadzie z powodu śmierci bardzo bliskiej osoby i nie co się tutaj zasiedziałem w Gdańsku ( oczywiście pracowałem w 2 firmach przez ten czas na umowie zlecenie za 7.50zł - 8zł netto ) jednak widzę że nic tu się nie polepsza a idzie ta cała praca w coraz gorszym kierunku ( mobbing + jakieś kary finansowe itp ) zgadzam się też że jak jesteś super fachowcem jakimś programistą informatykiem to wyjeżdżać nie musisz ... no Ja osobiście skończyłem szkołę średnią elektroniczną i jest ciężko z praca ... ze znajomym jestem w ciągłym kontakcie na skypie i namawia mnie do powrotu teraz w tym mieście otworzyli nowe magazyny Waitros praca na 2 zmiany przez 3 msc przez Agencje ang za 7.50funta brutto po 3 msc kontrakt za 9f brutto więc akurat w moim przypadku nie ma się co zastanawiać !!! pozdrawiam wszystkich ...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

No to jedź chłopie. Ja bym nawet nie zaczynał tematu na forum. Tylko będą jątrzyć i rozbrajać na części pierwsze. Daj znać jak sobie poukładasz. Sam wróciłem do POlandi też z powodów osobistych i po 3 miechach wyjechałem.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Życzę kolego powodzenia i szczęścia... Człowiek zdrowy zawsze podświadomie szuka lepszego, bo to w jego naturze, a jak jeszcze może wykorzystać daną od losu szansę, to powinien to zrobić. Wielu takiej szansy nie ma i najzwyczajniej musi pracować byle gdzie, za byle jaką stawkę i w byle jakiej atmosferze... Dlatego trudno dziwić się, że połowa naszego społeczeństwa jest zgorzkniała, nieuśmiechnięta, sfrustrowana, schorowana etc. Nie zastanawiaj się i nie słuchał rad pt. "nie jesteś patriotą, itp. pierdoły. Jest patriotyzm i jest wrodzona chęć do godnego życia. W tym kraju, dla wielu, jedno z drugim nie ma nic wspólnego. Wybierz lepsze życie dla siebie i rodziny! Powodzenia
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

PRACA SEZONOWA ZA GRANICĄ (30 odpowiedzi)

Cześć, intersuje mnie praca za granicą. Zbieranie owoców lub warzyw. Gdzie najlepiej szukać...

Wyjazd za granicę za pośrednictwem agencji pracy (3 odpowiedzi)

Szukam sprawdzonej agencji żeby wyjechać za granicę do pracy .myślałam o holandii,anglii . praca...