Walentynki - gdzie?

Temat dostępny też na forum: Co? Gdzie? Kiedy?
Gdzie polecacie spędzić Walentynki? Może ktoś zna jakąś fajną knajpke?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Walentynki - gdzie?

CiCo - fajny klimatyczny wystrój, zwłaszcza na dole.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

generalnie...w walentynki nigdzie nie jest przyjemnie...mnóstwo ludzi, zero intymności., problemy z rezerwacjami już na 2 tygodnie przed "świętem"..świetne dla osób chcących się poafiszować... ja polecam ten dzień spędzić z ukochanym w domu , film, winko...a do lokalu wybrać się dzień wcześniej/dzień później...
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

W domu to spędzamy większość czasu. Ja bym chciała gdzieś wyjść i zjeść coś smacznego, innego niż zwykle.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

a moze kolacja w łożku?
i zjecie i przyjemnie
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Gdybym miała kasę to wykupiłabym rejs na stenie. Z trochę tańszych pomysłów - opera, teatr, kino, kolacyjna, dancing.
Co za pomysł siedzieć w domu? Codziennie siedzi się w domu! To święto jest trochę takie żeby poszaleć i pokazać się. Cóż w tym złego? Lepiej siedzieć cicho i markotnie w domu i robić dokładnie to samo co codziennie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 8

No dokładnie :)
Z tym, że w moim stanie dalsze podróże są niewskazane. Szukam ciekawego miejsca ,gdzie można coś zjeść nietypowego albo wypić, gdzie wystrój jest troszkę inny...nietypowy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

dobre jedzenie jest też w elephant na długiej, mozna tez trafić na muzykę na żywo.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja bym poszła do Mantry... :) spróbować kolejnych dań... ;)

Bar Restauracyjny Kalinka - romantyczny wystrój w stylu prowansalskim, a w walentynki podobno mają jakieś specjalne menu dla par! :) ogólnie jedzonko zawsze było pyszne!!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

"To święto jest trochę takie żeby poszaleć i pokazać się. Cóż w tym złego?"

Złego w tym nie ma nic ale właśnie na tego typu ludzkiej mentalności funkcjonuje komercyjny aspekt tego dnia.

"Lepiej siedzieć cicho i markotnie w domu i robić dokładnie to samo co codziennie?"

Pewnie lepiej niż robić dokładnie to samo co wszyscy inni dlatego że w ten dzień tak wypada. Tylko dlaczego zaraz markotnie?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Polecam restaurację w hotelu nadmorskim w Gdyni.
Kolacja - pyszna, świece, muzyka na żywo, klimat. Byłam w zeszłym roku i w tym mam nadzieję, że mój mąż też mnie tam zaprosi ( muszę mu delikatnie przypomnieć o 14 lutego :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja też tam byłam w zeszłym roku (POLECAM :)
W tym roku już mnie mój chłopak też tam zaprosił :)

Taaaa... chyba jako pracownik hotelu.
To co się nazywa "muzyka na żywo" to zwykłe rzępolenie na fortepianie, a kuchnia przecięta. Za to to widok za oknem to niezapomniane chwile... parking i przejeżdżające samochody.
Znam lepsze miejsca... chociażby zaraz obok Baracuda. W widoku na morze zakłócają czasami ludzie spacerujący tuż przy oknach poza tym mankamentem jest ok. No i kuchnia moim zadaniem na zacznie wyższym poziomie.

restauracja Kos jest warta polecenia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

w Hotelu Czarna Perła w Przejazdowie :)
Jest kolacja dla dwojga, z możliwością noclegu :)
Zapraszamy

Inne tematy z forum

Unieważnienie małżeństwa przez kościół (42 odpowiedzi)

Witam, zastanawiam się czy się za to nie zabrać. Jestem 2 lata po rozwodzie cywilnym. Chyba czas...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Stres powoli mnie wykańcza... (3 odpowiedzi)

Jak radzicie sobie z codziennym stresem? W pracy/ w domu,nadmiar obowiązków, których nie da rady...