Walka z rozstępami

Hej!
Jako młoda osoba ,która jeszcze nie miała porodu mam już rozstępy.Są już białe.

Zastanawiałam się czy któraś z Pań usuwała je laserowo?
Jaką klinikę polecacie i jaki mniej więcej jest to koszt?

Jeśli post czytają panowie zastanawiam się jak bardzo przeszkadzają one w relacjach damsko-męskich?

Pozdrawiam ;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Walka z rozstępami

Ojjj, to niedobrze, szkoda, że od razu nie zareagowałaś, kiedy się pojawiły. Teraz to ciężko będzie. A nie chcesz spróbować najpierw bez progresywnych metod (lasera), bardziej naturalnie?

Właśnie nie wiem za bardzo jak ,ponieważ na kremy już chyba za pozno.
Kiedy rozstępy się pojawiły byłam w gimnazjum i nie za bardzo si orientowałam w tych wszystkich kremach itd. teraz już wiem co trzeba robić .....

Na głównej jest artykuł. Czytałaś Smuteczku?
http://zdrowie.trojmiasto.pl/Nie-lubimy-rozstepow-Jak-sie-ich-pozbyc-n84548.html

Tak szczerze rozbawił mnie komentarz użytkownika, że kiedy kobieta chce pozbyć się rozstępów planuje zdradę :)

Dzięki! Nie widziałam tego artykułu.

Masz rację co do tego komentarza. Tym bardziej dla mnie jest zabawny,ponieważ nie jestem w związku. A czy już człowiek nie może zrobić czegoś dla siebie?Czy wszystko zawsze trzeba robić dla tej drugiej strony? nie sądzę...

Inne tematy z forum

Niskie libido u mojego mężczyzny (38 odpowiedzi)

Powinnam raczej napisać zerowe libido. Mój mąż w ogóle nie chce ze mną uprawiać seksu. Właściwie...

Naturalne sposoby powiekszenia biustu (58 odpowiedzi)

Dziewczyny czy są jakieś naturalne sposoby powiększenia biustu? Inne niż operacja czy...

Świece zapachowe Yankee (14 odpowiedzi)

Cześć, gdzie kupujecie świce Yankee Candle? Gdzie jest najtaniej?