Wars praca na kuchni

siemanko. Pracuje ktoś lub pracował w WARSie?? proszę o podzielenie się wiedzą :) wiem, ze temat już był ale dość dawno więc coś mogło ulec zmianie.. pozdro.!
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wars praca na kuchni

Nie pracowałem w WARS ale zastanawiam się nad tym. Naczytałem się na różnych forach głownie negatywnych opini na temat tej pracy. Stale powtarzają się narzekania na spartańskie warunki noclegowe i sanitarne oraz na przełożonych i współpracowników. Niby płacą 120 zł dniówki. Pracujesz 2 tygodnie i 2 tygodnie wolnego. Chcesz startować do WARS w Chyloni ? : )

Ogłoszenie było ogólnie Gdynia. Wszystko mi jedno. Ciekaw jestem jak to wygląda ale jak nie spróbuje to się nie dowiem a spartańskie warunki nie są mi straszne... Najważniejsza atmosfera w pracy, jak nie ma frajerów i konfidentów to można się dobrze bawić i zarazem pracować :) Mieli zadzwonić ale cisza... Czekam na jakiś odzew a w międzyczasie szukam czegoś innego choć tak jak mówię to zawsze coś innego niż stacjonarna praca.

Jak dostaniesz się do WARS'u to daj znać jak to wygląda :)

wczoraj byłem na interview i nie jak pisali poprzednicy w pociągu tylko kulturalnie spotkałem się z młodą i bardzo miłą Panią w kawiarni. Porozmawialiśmy ok 15 minut. Do czwartku ma się odezwać z odpowiedzią. Pierwszy dzień próbny aby zobaczyć czy mi pasuje. Czekam na telefon. Omówiliśmy również warunki ale nie będę tutaj dyktował szczegółów. Myślę, że każdy indywidualnie powinien się umówić i dowiedzieć jak to wygląda w teorii. Jak zadzwoni to wezmę tą robotę.. Trasa Gdynia - Berlin tyle mogę zdradzić ;)

Haribo, jak tam Twoje wojaże ? : )

Inne tematy z forum

Praca jest... takie spostrzeżenia. (40 odpowiedzi)

Przeglądając oferty na naszym rynku, widać jedno. Praca jest, ale za grosze. Dominują stawki od...

AI w pracy i nauce ktoś jeszcze się wciągnął? (4 odpowiedzi)

Cześć! Zastanawiam się, czy tylko ja tak mam, że odkąd odkryłem narzędzia AI, to coraz częściej...

Uważajcie na GTS (Gruppo Trade Service)! (55 odpowiedzi)

Co jakiś czas pojawiają się ogłoszenia o wykładaniu towaru w sklepach Carrefour (zatrudnia firma...