Warsztat samochodowy na ul. Powstania Wielkopolskiego - proszę o opinie.

Mieszkam od niedawna na Płycie i szukam mechanika samochodowego. Czy ktoś zna opinię o warsztacie na ul. Powstania Wielkopolskiego???
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Warsztat samochodowy na ul. Powstania Wielkopolskiego - proszę o opinie.

Czy nikt nie wchodzi na to forum? To może jakiś inny dobry warsztat w pobliżu Płyty?

Naprawiają, ale moim zdaniem jest dosyć drogo.

Korzystam z ich usług od 2 lat (od momentu przeprowadzki do Redłowa), jestem zadowolony. Niestety czasem trudno znaleźć wolny termin jak jest coś pilnego do zrobienia. Czy drogo? Na pewno jest taniej, niż miałem w Chylonii.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam to zależy o który chodzi bo jest ich dwa jak dla mnie ten przy byłej ciepłowni jest obrzydliwy właściciel kroi z kasy durniów ja się nie dałem trzasłem drzwiami i więcej moja noga tam nie powstanie Z resztą z twarzy żle mu patrzy mogłem się od razu domyślec
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jest to najlepszy mechanik jakiego miałem. Fakt z terminami jest ciężko ale warto poczekać. Uczciwi ludzie, osobiście polecam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

MiłoSza (6 odpowiedzi)

Dwa budynki inwestycji MiłoSza zlokalizowane będą w centrum dzielnicy Redłowo. Odnajdą się tu...

Alvarium (35 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie przy głównej arterii komunikacyjnej Trójmiasta, co zapewni dobrą komunikację...

Kosmetyki do opalania (6 odpowiedzi)

Jak w temacie, gdzie kupujecie? Jest coraz cieplej a ja blada jak ściana :) Jakiś bronzer...