Artur - ocena (1) Naprawa wykonana na czas, zgodnie z umową i za ustaloną kwotę. Wszystko bez... Artur Michael - ocena (1) Szybko i sprawnie Michael Agata - ocena (1) Super warsztat, profesjonalna obsługa pracownicy z dużą wiedzą. Agata
Tomek - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Tomek Kamila - ocena (1) Pełen profesjonalizm, w czasie usługi klient jest zaopiekowany, poczekalnia,... Kamila Jacek - ocena (1) Super obsługa, szybkie wykonanie Jacek Wojtek - ocena (1) Dokładna diagnoza i rzetelne wytłumaczenie co trzeba wymienić, a kiedy można... Wojtek Dawid - ocena (1) Pierwszy raz oddałem auto do warsztatu poza ASO i jestem bardzo zadowolony.... Dawid Sebastian - ocena (1) Profesjonalny warsztat z nową "wizja" dokonywanych usług. Polecam Sebastian Zbyszek - ocena (1) Super warsztat Super właściciel Zbyszek Kuba - ocena (1) Warsztat Obsluga i sprzęt tip top Kuba Natalia - ocena (1) Polecam z całego serca. Bardzo miła i sprawna obsługa. Natalia Patrycja - ocena (1) Wszystko super. Patrycja Monia - ocena (1) W końcu trafiłam na dobry warsztat :) Będe wracac! Na duży plus bardzo mili... Monia Krzysiek - ocena (1) Usługa wykonana profesjonalnie kolejny raz. Krzysiek Radek W. - ocena (1) Wszystko super samochód zrobiony na 6+. Radek W. Patrycja - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z pracy lakierników i blacharzy moje auto po... Patrycja Tomasz - ocena (1) Naprawiam u Niego auto od dwunastu lat. Tomasz Marta - ocena (1) Diamondowi Panowie jak zwykle trzymają poziom !!! Przy okazji wymiany opon... Marta Sławomir Nakonowski - ocena (1) Bardzo miła i sprawna obsługa .życzliwy personel i traktują klienta w sposób... Sławomir Nakonowski