Warto kupić, ale nie alkohol

Asortyment jest dobry, co prawda nie smakują mi ich mięsa itp., bo nie dość, że okropnie wyglądają to są drogie.Słodycze mają ok, piwa takie sobie, brakuje kilku ważnych piw, ale to w brązowej butelce jest smaczne. Promocje są też fajne, bo czasami konkurencyjną ceną przeskoczą nawet Biedronkę - ale pamiętajcie, że nie zawsze.
Obsługę pochwalę, bo są tutaj szybkie dziewczyny. Faceci ok, ale teraz widzę nowych gości i to mnie denerwuje. Czemu zwolnili taki fajny personel i dali jakiś dziwnych typów? Pytają mnie codziennie o dowód.
Powinni trochę pomyśleć, że codziennie tu robię zakupy, codziennie tu jestem i powinni się mnie nauczyć, jak ja ich. Nawet gdybym przyszedł z brodą też zapytaliby mnie o dowód. To jest najgorsza wada personelu. A ogólnie sklep polecam, ale nie kupujcie alkoholu faceci w wieku 25 lat, bo i tak was spytają. Trochę to żenujące.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Warto kupić, ale nie alkohol

"ale to w brązowej butelce jest smaczne." kretynie jak bys nie zauwazył to 99% butelek od piwa w lidlu jest brazowych, kurka co za kretynka ciebie urodziła
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

to chyba Ty jesteś kretynką bo w lidlu jest tylko jedno piwo w brązowej butelce Perlenbacher a tak to jest Carlsberg w zielonej.Jak się nie znasz to lepiej nie pisz i nie obrażj ludzi "pani potrzeba"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

@pani potrzeba... w ryja wsadzić bo inaczej kultury się nie nauczy....
nic gorszego jak czyjąś matkę obrażać blerwo zmieszana z trollem...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0