Jeżeli wszystko dookoła wydaje ci się szare i smutne, i czujesz się przygnieciony problemami, kiedy myślisz że już nic dobrego cię nie spotka bo na to nie zasługujesz...kiedy czujesz że pod wpływem problemów nie dasz rady poradzić sobie z kolejnym...szukaj pomocy u Pani Sylwii. W profesjonalny i rzeczowy sposób nauczy cię jak powoli odbudować swoje życie i pokonać problemy. Dzięki pomocy tej Pani odzyskałam chęć do życia, pokonałam silne stany lękowe i depresję choć na początku byłam sceptycznie nastawiona do terapii. Pani Sylwia prowadziła mnie spokojnie ku zrozumieniu: siebie i otaczającego mnie świata. Dzięki Jej pomocy pokonałam własne uprzedzenia i czuję się od tego czasu bardzo dobrze. W końcu znalazłam w sobie spokój którego nie są w stanie zburzyć codzienne sytuacje życiowe. Czuję się silna wewnętrznie i wiem że dam sobie już radę w każdej sytuacji. Dziękuję serdecznie Pani Sylwio :-). Dzięki Pani znowu potrafię dostrzegać piękno w prostych rzeczach i cieszyć się tym, że mam tak wiele wspaniałych ludzi dookoła.