Warto uczyć się w ELCE!
Wszystkim polecam naukę w Elka School! Teoria przekazywana jest w bardzo zrozumiały i logiczny sposób. Przed kursem nigdy nie siedziałam za kółkiem i na pierwszych jazdach byłam trochę przerażona, ale trafiłam na bardzo uprzejmego i przede wszystkim cierpliwego instruktora- Tomasza Majewskiego, co sprawiło, że podczas jazd atmosfera była miła a samochód prowadziło się bez stresu. Wszystkie nowe manewry tłumaczył „krok po kroku” co bardzo pomagało podczas kolejnych jazd. Już na 3 godz jeździłam po Gdyni ;) Pomocne okazały się również liczne wskazówki instruktora, np. czego nie mam robić na egzaminie a co w danej sytuacji powinnam wykonać.
Bardzo serdecznie dziękuję Tomkowi za okazaną cierpliwość i wsparcie;). Od początku mówił, że sobie poradzę na egzaminie. Ja miałam pewne obawy czy zdam ale Tomek się jednak nie pomylił… Dzisiejszy egzamin zdałam i to za pierwszym razem!
Teraz już wiem, że nie było się czego bać. Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu ;)
Dziękuję za profesjonalne przygotowanie do egzaminu i wspaniałą atmosferę podczas jazd.
Bardzo serdecznie dziękuję Tomkowi za okazaną cierpliwość i wsparcie;). Od początku mówił, że sobie poradzę na egzaminie. Ja miałam pewne obawy czy zdam ale Tomek się jednak nie pomylił… Dzisiejszy egzamin zdałam i to za pierwszym razem!
Teraz już wiem, że nie było się czego bać. Pozytywne nastawienie to połowa sukcesu ;)
Dziękuję za profesjonalne przygotowanie do egzaminu i wspaniałą atmosferę podczas jazd.