Wątek dla miłośników zwierząt:))

Ostatnio kilka wątków skończyło się tematyką zwierzęcą;) Więc dla miłośników tychże otwieram nowy wątek;) Foty mile widzianeee:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wątek dla miłośników zwierząt:))

@Cross - Skoro nie Tobie oceniać, to czemu oceniasz?

aaaa...rozumiem, mścisz się dalej poprzez złośliwe komentowanie^^
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

"@Cross - oj widzę w swoim oku wiele belek ale nie Tobie to oceniać."

Nie mnie oceniać ale pewnie masz tam cały tartak.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ok, cieszę się, że się zrozumieliśmy.

@Cross - oj widzę w swoim oku wiele belek ale nie Tobie to oceniać. Skoro masz misję i chcesz się mścić na mnie za rzekome krzywdy (?) kogoś kogo lubisz i coś tam, to prowadź swoją krucjatę dalej. Jak już napisałem, mam to gdzieś.

...mścicielu ^^

@M - nie jesteś zwierzątkiem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

"Czy zrozumiałeś już?"
Nie czytasz ze zrozumieniem, Halewicz. Napisałam "zacytowałam", co oznacza, że nie jestem facetem. I gdzie tu złośliwość? Zadałam zwykłe pytanie i nie bardzo rozumiem, o co ci chodzi. Wstałeś lewą nogą?
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

"@Cross - masz wypaczone pojęcie norm współżycia społecznego. "

Źdźbło w oku bliźniego widzisz, a belki w swoim nie dostrzegasz... zacznij od siebie i pomyśl co Ty masz wypaczone.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

@Cross - masz wypaczone pojęcie norm współżycia społecznego. Także pisz sobie co chcesz, ja również będę pisać co i kiedy chcę. A Twoje złośliwe komentarze to jak brzęczenie natrętnego komara.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Nie zawsze, Hal, czasem samo się "wymsknie" :-P

Nie musisz rozumieć. Co do chodzenia za tobą to znowu się przeceniasz. A co do pisania postów to chyba kiedyś ustaliliśmy że to forum publiczne więc każdy ma prawo pisać co i gdzie chce dopóki nie łamie regulaminu i nie narusza norm współżycia społecznego.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

Niewiele wiesz i tak już pozostanie. Natomiast nie rozumiem czemu dalej chodzisz za mną i znowu próbujesz kąsać? Przecież nie pisałem do Ciebie.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5

"Pisanie złośliwych komentarzy, kąsanie, niskich lotów sarkazm świadczą o silnych zaburzeniach emocjonalnych, kompleksach i poczuciu życiowego niespełnienia..."

Teraz już wiem dlaczego jesteś taki jaki jesteś.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ponieważ to wątek lekki, łatwy i przyjemny, a zwierzątka generują pozytywne uczucia u ludzi, zatem tym bardziej możesz Ty (i każdy inny) w takim wątku wypowiadać się w sposób łatwy, lekki i przyjemny.

Pisanie złośliwych komentarzy, kąsanie, niskich lotów sarkazm świadczą o silnych zaburzeniach emocjonalnych, kompleksach i poczuciu życiowego niespełnienia, choć cytując Nowickiego, tylko bufon czuje się spełniony.

Czy zrozumiałeś już?

Zacytowałam wyżej twoją wypowiedź, zatem wyjaśnij, co miałeś na myśli?

Nie określiłem Ciebie zwierzątkiem, skąd ten pomysł? o_O

"@M - masz rację, powstał z myślą o zwierzątkach, zatem masz pełne prawo się wypowiadać w tym wątku, nawet nie na temat."

Jeśli ktoś mówi nie na temat, to ty, Halewicz, a określenie mnie zwierzątkiem świadczy tylko o tym, jaki jesteś. Brak słów. Zastanów się czasem, dlaczego trolujesz.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3

Klasa została :-)

Niulka, dobrze wygląda jak na swój wiek:-)

Graszka, on jest właśnie teraz przystojny! Gajos jak wino :-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Skomentowałem pytanie @M a nie link do filmu czy sam film. W istocie nawet nie otworzyłem tego linku. Chwaliłeś się że czytać ze zrozumieniem też potrafisz.

W dyskusji w dziale Motoryzacja miałeś podać przepis nakładający na pozostałych kierowców obowiązek ustępowania Ci pierwszeństwa kiedy jadąc lewym pasem zamierzasz łamać przepisy ( napisałeś że mają taki obowiązek, czyż nie? ). Nie podałeś takowego a zacząłeś robić uniki że ruch prawostronny itp więc zakończyłem dyskusję.

Co do słów "podgryzać i kąsać" myślałem że taki "erudyta" jak Ty dostrzegł grę słów i stosuje ją celowo a tu lipa. Strasznie mnie rozczarowałeś.😁
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

@Cross - jak dla mnie możesz zakończyć swoją edukację na serialu "M jak miłość"; ale nie komentuj treści filmów, tekstów z filmów, których nie znasz, nie masz o nich pojęcia.

Co do dialogu w dziale Motoryzacja to napisałeś, abym Ci podał przepis zobowiązujący do jazdy prawą stroną - podałem.

Określenie "podgryzać, kąsać" w żaden sposób nie deprecjonuje dyskutanta, a co najwyżej to co wypisuje, bo to forma podgryzania i kąsania. Skoro chcesz używać "mądrych" słów, to używaj ich z sensem i we właściwym kontekście. A teraz poświęć chwilę na szperaniu w słownikach, etc., próbując powyższe obalić.

p.s. idę spać, szkoda mi klawiatury. Jutro sobie porozmawiamy w szerszym wymiarze.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 3

Inne tematy z forum

wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. (10 odpowiedzi)

K.....a, wiedziałem, że kot w domu to zły pomysł. Całe dzieciństwo mieliśmy psy, jedne były...

Naturystycznie (7 odpowiedzi)

Witam wszystkich szczególnie kobiety. Od dłuższego już czasu nurtuje mnie jedno pytanie,...

Feromony na pierwszej randce (52 odpowiedzi)

Poznałem jakiś czas temu sympatyczną dziewczyne, na której bardzo mi zalezy oraz umówiliśmy się...