Wątek kinowy

Ponieważ wątki kinowe przewijają się tu i ówdzie, zakładam jedynie słuszny wątek kinowy ;)

Przyszła sobota, Gdynia, na co i o której - dam znać w środę wraz z propozycjami filmowymi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Wątek kinowy

Sam...miałam ale z Waszą pomocą lenie!;)...robota leży odłogiem;)...
Ex....dobre:P;)
Wreszcie mam trochę czasu i będę go wykorzystywać,a co!;)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie kaptury tylko opończe :)

Miała ? :)

Kaptury miałaś dziergać ;)

Hmm..dostałaś etat w bibliotece ? ;)

Wiem co będę robiła przez najbliższe parę lat...filmy,książki,książki,filmy;)jak ja to lubię!!!:)

Z innego sortu - fajne były "Głowa byka", "Elephant white" a już na pewno warto zobaczyć "Prawnik z Lincolna" - świetny po prostu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Nie widziałam, ale postaram się nadrobić. Z Meryl to utkwiły mi w pamięci dwa filmy : Pożegnanie z Afryką i Co się wydarzyło w Madison County. A, i jeszcze Wybór Zofii.

Meryl jest genialna,ja ją uwielbiam:)...."Dwoje do poprawki" - świetne i pouczające;)

ex

>Dla Vi - "Dwoje do poprawki" (scena w kinie - bezbłędna ;)) bo nie znam kobiety, która by nie lubiła Meryl Streep.

Prawda! :)

Buahaha :D Albo Plebania z dubbingiem PlattDeutch :D

Jakiś czas temu, skacząc po kanałach, trafiłam na Niewolnicę Izaurę po śląsku. To było niezapomniane przeżycie ;)

Chciałbym usłyszeć kiedyś Ranczo z niemieckim dubbingiem :D

Meryl Streep lubię, i owszem :) W zeszłym roku byłam w kinie na Sierpniu w hrabstwie Osage, bardzo dobry film, z dobrymi aktorami, Julia Roberts grała i Ewan MnGregor również :) Polecam, oczywiście.

Dystrykt po niemiecku odpada, po angielsku szybciej ;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

20 lat chyba :)

co dodaje temu filmowi "wiarygodności" - nie bardzo pamiętam, ale ile lat ten statek wisiał w powietrzu nieruchomo nad ziemią ? :]]]]

Sam - przypomniałeś mi jeszcze coś odnośnie "Dystryktu 9" - to, że ujęcia kamery pracują tak jak przy dokumencie - co dodaje temu filmowi "wiarygodności". Ten element mi się tam spodobał.
Dla Vi - "Dwoje do poprawki" (scena w kinie - bezbłędna ;)) bo nie znam kobiety, która by nie lubiła Meryl Streep.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Co gorsza w niemieckiej TV wszystkie zagraniczne programy, filmy i seriale są dubbingowane.

Aha Al Jazeera mam z 7 różnych ale pro7 nie widzę :] - nawet gdyby było to pewnie nie zniósłbym obcych szwargoczących po niemiecku ;]

@vi
Pierwszy raz jak oglądałem District, byłem bardzo sceptyczny, bo ci kosmici wyglądają nawet zabawnie, ale fabuła rozwinęła się całkiem ciekawie i wyszedł fajny film z elementami dramatu. Fakt, że trochę flaki latają, ale latają w granicach normy :D

@wdr
Wyłączyłem już kompa wczoraj i nie mogłem odpisać, że leciał na Pro7 ^^

Inne tematy z forum

Jakie dobre męskie perfumy (8 odpowiedzi)

Jak w temacie. Tak do 100 zł.

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

telefon do 1000zł (125 odpowiedzi)

Witam, chciałbym wymienić już mojego leciwego smartfona. Co możecie polecić w cenie do 1000zł?