Wątek z kawą w tle

Żadnych ram,schematów,wstęp wolny dla każdego,tematy wszystkim i o niczym :)...co cieszy,co boli,co zachwyciło,co wkurzyło...muzyka i dowcip bardzo mile widziane...szczypta humoru i uncja dystansu...:)
popieram tę opinię 29 nie zgadzam się z tą opinią 22

Re: Wątek z kawą w tle

Sadyl...bardzo się cieszę...buziole i mocne przytulasy :-*
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie mam gdzie naśmiecić, zatem naśmiecę tutaj.
Inka², pod swymi właśnie wyrośniętymi cyckami, kryje wielkie serducho i mi wybaczy. Taką przynajmniej mam nadzieję ;)

Obiecałem więcej nie narzekać i słowa dotrzymam.
Poniższe jest afirmacją radości :)

Byłem dzisiaj w miejscu, gdzie gasną oczy.
I przeżyłem szok.
Oczy odzyskały nieco blasku.
"Poznały mnie". A kiedy się zapytały, kiedy syn przyjedzie.. wręcz się ucieszyłem.
Poza tym.. dotarłem do właściwych ludzi.
Już nie błądzę po omacku.

Warto było sobie spitolić Sylwka
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Moje życzenia dla Was i dla siebie.

Nadziei..nadziei Wam życzę...i wiary...w człowieka, w dobro , w to że z każdego dna można się odbić , że po burzy przychodzi słońce. Niech to słońce zawsze do Was przychodzi. I nie martwić się sprawami na które nie mamy wpływu , niech biegną swoim torem.
Wszystkiego dobrego na ten nowy rok :-*

> co swoja krew to swoja

@Tomku:

Bardzo Cię rozumiem.

dziadkiem chciałbym już być, zaczyna mi brakować tego szczebiotu dzieci i rozmów z nimi, mam niby namiastkę tego, bo siostra ma 6-letnie bliźniaki, ale co swoja krew to swoja

Bardzo proszę, Kruku, chociaż i tak nie skorzystasz ;) Ja zostaję w domu, nie chce mi się łazić taki kawał, żeby zmarznąć ;)

Ech, Wy ranne ptaszki, znowu daliście czadu. Ale tym razem nie spałam, tylko sprzątałam. Co sprawiło, że jestem głodna ;) Ja chyba mam faktycznie czarną dziurę, co pochłania wszystko. I bez przesady, coś tam mi wystaje. Kości, znaczy ;)

Wszystkiego dobrego w Nowym Roku od Waszej vi ;)

Dziadkiem można zostać w wieku 40 lat, więc tzn że jest się fizycznie i mentalnie dziadkiem??

a co znaczy ,,nie spłosz ich?" hehe, ale to był numer, ja z taką młodą laską, ale też coś, już palnąłem się w czoło coby trzeźwość umysłu wróciła, ja tu za kilka lat pewnie dziadkiem zostanę (mam nadzieję) a Wy mi tu jakąś dzierlatkę podsuwacie

I jak tu pracować jak tutaj się tyle dzieje, dobrze że mamy dzisiaj okrojony dzień pracy

Inka
Już nic nie mówię

B-B...cicho !!!...nie spłosz ich :-D

Dzięki, vi za informację o imprezie w Wejheropolis. Dla mnie i tak zbyt masowa. Albo posiedzę w domu albo pojadę do Lini w waszym powiecie. Tam jest coś dla mnie. Mała wieś, ludzie wylegną na plac trochę się pościskać, dj z wiejskiego domu kultury coś zagra, potem odpalą fajerwerki i można wracać. Ale jeszcze nie wiem, czy się zdecyduję bo wczoraj mi szczęka przymarzała na wieczornym spacerze z psami.
Aha. Oświadczenie jeszcze. Oświadczam, że potrafię poczuć nienawiść. Przeglądałem profil jakiegoś dziennikarza na fb i ktoś w komentarzach załatwil mnie z zaskoczenia gifem, na którym Litwin zrzuca małego pieska z mostu. Chyba mam parę godzin w plecy teraz. Muszę przykryć nienawiść zdroworozsądkowym myśleniem, że to tylko dzieciak, że wychowanie takie, że w młodości każdy coś kiedyś i to nie skreśla człowieka i takie tam

Inka
Pamietasz jak kiedyś próbowałyśmy pomóc Tomkowi, ale się wzbraniał, może jednak miałyśmy nosa....
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Lucy....i tak trzymaj a z nami nie zginiesz...czasem się uśmiejesz , czasem wkurzysz , czasem głęboko zamyślisz bo to życie jest ...forumowe ;)

Sadyl...nowe zastosowanie mikroweli...strach pytać w jakich jeszcze celach ją wykorzystujesz ;-p

miło słyszeć, gusta muzyczne mamy podobne, też uwielbiam gitarowe solówki zespołów lat 70 i 80

bb
Tobie również Wszystkiego Najlepszego w nadchodzącym Nowym Roku :)

Tomek
Nie dalej jak wczoraj..słuchałam (oczywiście na słuchawkach)
Róże Europy i AC piorun DC :)
Zawsze uwielbiałam gitary i..to się raczej nie zmieni..
Lista poszła troszkę w odstawkę bo czas świąteczny spędzałam rodzinnie a tam ..inne priorytety :)
Listę swoją prywatną mam oczywiście znacznie dłuższą niż te 10 utworów,które zamieściłam.
Słucham jej, lubie ją bo jest..moja :)

Pewnie coś dorzucę na wątek jaki stworzyłam,ale dopiero po nowym roku ;)
Ależ to zabrzmiało :)))

Lucy
Tak trzymaj
Wszystkiego dobrego w Nowym roku

Ponieważ ten rok już się kończy to..napiszę wam coś od serca..

Dziś po północy zaczyna się rok 2016
To będzie najszczęśliwszy rok mojego życia.
Nieważne czy i kiedy ..schudnę (.. do zrzucenia całe 5 kg)
Niewazne, że jestem po 40
Ważne,że jestem zdrowa, piękna i młoda..
..chociaż włosy (akurat) mogłyby się wyprostować :)

Lubię sobie z Wami pogadać, lubię Was czytać
Starałam się też moimi postami nikogo nie obrazić,chociaż nie ukrywam, że ktoś tu kiedyś "przegiął".

I to by było na tyle :)

Lucy, czy Ty przy kawie słuchasz tej listy nagrań, którą stworzyłaś? i tylko te 10 utworów jest na niej? bo coś ten wątek muzyczny zszedł z tego padołu

@bi-bi:

CLIR jest ok "na codzień"
W sytuacjach, kiedy raczej druga strona nie ma technicznych możliwości, żeby go "pokonać".
Drugą furtkę opisałem, w sytuacji, kiedy trzeba mieć absolutną pewność anonimowości.

Inne tematy z forum

Inwestowanie w złoto (3 odpowiedzi)

Co myślicie o efektywności inwestycji w metale szlachetne w momencie opanowania gospodarki przez...

Dlaczego w pl absolutnie kazdy najupiorniejszy zbrodniarz i/ lub wykolejeniec dostaje swobodny i bezkarny dostep do dzieci? (3 odpowiedzi)

wystarczy zeby mial sprawne narzady rozrodcze. np. bestialska psychopacica wabi do kanalu rodnego...

Meble do pesjonatu nad morzem (3 odpowiedzi)

Prowadzę nieduży pensjonat nad morzem, który w tym roku chciałbym trochę odświeżyć. Zastanawiam...