Weekend na kaszubach...

Temat dostępny też na forum: Społeczność
Weekend na kaszubach...
SZUKAM PARTNERKI NA WSPOLNY WEEKENDOWY WYJAZD DO LUKSUSOWEGO HOTELU ZE SPA I BASENEM NA KASZUBACH W PRZYSZLY WEEKEND (07.08-09.08).
COS O MNIE... JESTEM FACETEM ZARAZ PO 30-TCE, NORMALNEJ BUDOWY, ZADBANYM I W MIARE PRZYSTOJNYM (WIEM ZE PRAWIE KAZDY TAK TWIERDZI...ALE JA NAPRAWDE NIE JESTEM SCIEMNIACZEM I UMIEM OBIEKTYWNIE OCENIC INNYCH JAK I SIEBIE).
NIE MIESZKAM W TROJMIESCIE, TYLKO BEDE PRZEJAZDEM I SZUKAM FAJNEJ I NORMALNEJ DZIEWCZYNY, KTORA MIALABY OCHOTE SPEDZIC WEEKEND W TOWARZYSTWIE NAPRAWDE KULTURALNEGO I ZADBANEGO FACETA, KTORY NIE TYLKO DBA O SWOJE POTRZEBY...ALE ROWNIEZ UWIELBIA DAC RADOSC I PRZYJEMNOSC DRUGIEJ STRONIE!
POKRYWAM WSZYSTKIE KOSZTY WYJAZDU +... PODAJ PROSZE SWOJE OCZEKIWANIA...
BARDZO PROSZE TYLKO O KONKRETNE PROPOZYCJE ( NIE MARNUJMY CZASU NA BEZSENSOWNE MAILE I WYGLUPY!)
P.S. PRZYKRO MI ALE PROFESJONALISTKOM, PANIOM Z DUZA NADWAGA I PO 40-TCE Z GORY DZIEKUJE.
ZDJECIE PRZYSPEIESZY KONTAKT... (ODESLE SWOJE)
POZDRAWIAM
PIOTR
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

a myslisz ze normalna kulturalna kobieta 'sprzeda sie`za wyjazd? przychodzi mi tu na mysl tylko jedno slowo. Panie, ktore sie na to zdecyduja, zdecydowanie nie zrobia tego z dobroci serca tylko sa perfidne..
Secundo, zastanawia mnie, dlaczego 'zadbany, przystojny mezczyzna' szuka w internecie
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Re: Weekend na kaszubach...

Ja bym się bała że z takiego zaproszenia skorzysta osoba niepoczytalna i będzie niezła jazda.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Liczy, że młoda się zakocha, a on się nią zabawi i następna do....wymiany za tydzień.
,,podaj swoje oczekiwania" a proszę...składka emerytalna, rentowa i zdrowotna, umowa do końca życia, czyli małżeństwo
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

zgadzam

przystojny,kasa,i sie ogłasza dziwne:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1