Radek - ocena (1) Egzaminy zaliczone, a wiedza została i jest coraz lepiej, zdecydowałem się... Radek Justyna Lewandowska - ocena (1) Profesjonalizm i kreatywność. Zaangażowanie, umiejętność stworzenia dobrej... Justyna Lewandowska Daniel - ocena (1) Kursy są dobrze zorganizowane, materiały dydaktyczne są ciekawe i dostosowane... Daniel
Katarzyna - ocena (1) Kurs języka angielskiego w którym brałam udział okazał się niezwykle... Katarzyna Magdalena - ocena (1) Kurs języka angielskiego, w którym brałam udział, okazał się niezwykle... Magdalena Małgorzata - ocena (1) Polecam tą szkołe, pełen profesjonalizm i indywidualne podejście. Małgorzata Paweł B. - ocena (1) Polecam gorąco szkołę językową "Welcome kursy językowe" przede wszystkim z... Paweł B. Adela - ocena (1) Polecam zajęcia z języka angielskiego u p. Tomasza z uwagi na dostosowanie... Adela Agnieszka Kałowska - opinia (1) Na lekcjach z Panem Tomaszem Szymańskim spotykałam się przez dwa lata... Agnieszka Kałowska Aleksander - opinia (1) Polecam zajęcia prowadzone przez p. Tomasza Szymańskiego - zarówno kurs... Aleksander Dagmara - opinia (1) Z perspektywy osoby, która wielokrotnie podejmowała próby przyswojenia języka... Dagmara Indywidualny kurs (1) Uczeszczalam na kurs do Pana Tomasza Szymanskiego. Indywidualne lekcje byly... Kasia P o l e c a m (1) Welcome School wybrałem po odbyciu kilku spotkań z przedstawicielami innych... EnglishWood Szczerze polecam Welcome (1) Z przyjemnością polecam naukę języka angielskiego w Welcome. Rewelacyjny... AK Marta - opinia (1) Z całą stanowczością polecam szkołę językową. Jestem w trakcie nauki. Zajęcia... Marta Pupil - opinia (1) Zgadzam się z poprzednimi komentarzami, efektywna nauka w miłej atmosferze.... Pupil Polecam! (1) Bardzo dobre przygotowanie do egzaminu z języka angielskiego prawniczego i... Dorota Polecam! (1) Świetne przygotowanie do egzaminów z języka angielskiego prawniczego. Fachowa... Ania Polecam (1) Polecam serdecznie wszystkim. Kasia skutecznie (1) Polecam szkołę językową Pana Tomasza, przede wszystkim ze względu na... Beata