Wesele 29.06.2013

Cześć, poszukujemy 6 chętnych osób ( 25-35 lat) do pójścia na zabawe weselną w sobotę 29.06.13r o godz 16,00. najlepiej pary, ludzi umiejacych sie bawić do białego rana.
Mamy opłacone 6 miejsc na zabawę w hotelu w gdańsku nasi znajomi niestety nie dopisali i w ostatniej chwili odmówili, a przyjecie mieliśmy mieć skromne tylko na 38 osób, wiec moze ktoś nas poratuje. Gwarantujemu super zabawę, jedzenie i alkohol.

Chętni moga pisać na karoinfo@wp.pl
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele 29.06.2013

Tak ludzi z ulicy na weselę zapraszać bo koś odmówił ? Ważne wydarzenie w waszym życiu które powinno odbywać się w gronie najbliższych i zaufanych osób.

Czy Wy to sprowadzacie do chłodnej kalkulacji?

W życiu nie zawsze się układa tak jak się wszystkim wydaje. Nie chodzi nam o kalkulacje tylko o to,ze chcemy sie dobrze bawić na własnym weselu a samemu ze soba to troszke trudne, dlatego prosimy chętnych do zabawy, zupełnie jak w clubie. Nigdy nie bawimy się we dwójkę, zapraszamy obce osoby do zabawy.

Racja w życiu nie zawsze wszystko jest po naszej myśli. dlatego co dwie głowy to nie jedna, wspólnie problemy łatwiej się rozwiązuje a Wy wchodzicie na właśnie taką drogę życia.

Trochę to dla mnie nie zrozumiałe bo nie mogę sobie wyobrazić jak za X lat wpadł by mi film z wesela lub fotki i np. dziecko zapytało by kto to, a kto to a Ja bym mówił prawdę "nie wiem ktoś z ulicy", lub kłamał "ciocia/wujek ale nie utrzymujemy kontaktu. Nie kumam, proszę o racjonalne wyjaśnienie a bym mógł zrozumieć.

Skoro chcecie bawić się zupełnie jak w clubie to czemu w clubie zabawa się nie odbywa? Rezerwujesz kilka stolików dla rodziny a z reszta nieznajomych ludzi z wami się bawi.

Szkoda, że mam nockę w sobotę :P

o jaaaaaaaa, ja bym poszła ale nie mam z kim :P

Czarna, idziemy? :)

hehe, gdybym nie musiala iśc w sobote do pracy to może i bym się skusiła, ale niestety soboty mam pracujące do 15,nad czym ubolewam. Chyba że państwo mlodzi przełozą godzine slubu na godz. 18 :P:P

Odnośnie godziny to o 16,00 jest w Kościele, potem życzenia przejazd na sale i toast, więc tak o 17,00 się wszystko zacznie.
PS. Ale jak macie ochotę iść gdzieś razem to może pub??W sobotni wieczór na pewno znajdziecie też club z super imprezą:)

super, tylko brunet 30 sie ulotnił :P:P

czarna ale ja pójdę. podaj maila :)

małaCzarna24

brunet30 cały czas tu jest .. ;)
skoro na wesele się nie wyrobisz, to może jakaś dobra impreza w następną sobotę? :)

dobra impreza? czyli co jakIEŚ lAS vEGAS ?:):p