Wesele Trójmiasto sala na 100 osób

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witajcie, poszukuję sali weselnej na 100 osób na terenie Trójmiasta (obojętnie, czy restauracja, hotel czy dom weselny) - chodzi o miejsce sprawdzone, dobre jedzenie i miejsce do tańczenia.
Baaardzo proszę o sugestie:)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele Trójmiasto sala na 100 osób

Sala okolicznościowa "złota róża" na ul. kartuskiej w Gdańsku. Sala śliczna, obsługa przemiła (solidna, konkretna, przede wszystkim profesjonalna, oprowadza po całym obiekcie, opisuje wszystko ze szczegółami).
No i co bardzo ważne przepyszne jedzenie !
Parking, klimatyzacja, bardzo czyste i zadbane pokoje, także goście jeżeli chcą mogą zostać na noc :)
No i pokój dla nowożeńców ;)

Poza tym nie jest to restauracja czy hotel, tylko sala okolicznościowa, zajmują się tylko tego typu imprezami,i na prawdę znają się na rzeczy.

Polecam !!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

hotel Amber przy powstanców i zielona sala przy kartuskiej- jest po tegorocznym remoncie. noclegi w obydwu na miejscu.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jakieś jeszcze sugestie? Zależy mi, aby było sporo miejsca do tańczenia, żeby się luzie na parkiecie nie zadeptywali.

magnat bojano, sa 3 sale

Pod Lipami - Łęgowo
Faltom - Rumia
Hotel Orle - Sobieszewo
Magnat - Bojano
Lukullus - Gdańsk

Jeszcze nowy business faltom- piękna salę tam mają

Tak, to prawda. Jakbym robiła wesele to właśnie w Hotel Business Faltom (tutaj macie wszystkie niezbędne informacje: https://www.faltombusiness.pl/). Swoją drogą to też polecam jako miejsce do organizacji konferencji. To chyba najlepszy hotel biznesowy Gdynia może być dumna.

Dom bankietowy Grinholc

może to nie trójmiasto, ale bardzo polecam :) mieliśmy tam własne wesele w lipcu, zarówno z jedzenia, obsługi, wyglądu sali, jak i współpracy jesteśmy bardzo zadowoleni, gości potwierdzili naszą opinię
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Re: Dom bankietowy Grinholc

to zależy czy na 100 czy na ok.90 bo to duża różnica w sali.Jak na 100 osób to polecam na Kaszubach przepiękny Kozi Gród.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zależy mi na sali w Trójmieście, chyba zbyt wiele ich nie ma?

może Zielona Sala na Kartuskiej w Gdańsku? http://zielonasala.pl/wesela/

POLECAM GRINHOLC. Bez zastanowienia polecam super obsługa Pan Stasiu rewelacja jedzeni bardzo dobre. Sala przepiękna. My mieliśmy wesele w sierpniu i bardzo sie ciesze ze wybralismy ta sale. Goscie zadowoleniu
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

byłam rok temu na weselu brata tam i muszę powiedzieć że może obsługa była miła i uśmiechnięta, ale co do jedzenia to mam spore zastrzeżenia po pierwsze to wszystko co trafiało na stoły było zimne, i szczerze to ja nie byłam zachwycona mi po prostu nie smakowało jedzenie i wielu gości też to mówiła...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

Szukamy, rozglądamy się i ciągle nic:(

Re: Dom bankietowy

ta strona internernetowa (http://zielonasala.pl/wesela/) nie dotyczy już tej sali z Kartuskiej

Polecam Jasny Brzeg we Władysławowie :)

Inne tematy z forum

Zaproszenia ślubne - gdzie najlepiej kupić? (135 odpowiedzi)

Gdzie najlepiej kupić zaproszenia w okolicy Trójmiasta?

Gdzie warto zamowic kwiaty w Gdansku?? (64 odpowiedzi)

Dziewczyny poniewaz jestem za granica niemam za bardzo mozliwosci jezdzenia po kwiaciarniach.Bede...