co na prezent?? (8) w pazdzierniku bede swiadkiem na slubie siostry...jak myslicie co moge kupic... karolka napoje, soki, woda - w jakich proporcjach?? (77) mam problem, chcemy kupić 3 litry napojów na jedną osobę, czyli razem 324... migotka U Szadego (1) Witam, chce zrobić wesele u Szadego w Borkowie czy ktoś ma jakiś obraz jak to...
Zaproszenia śubne Z-miłości.pl nie polecam!! (1) Zamówienie z-miłości.pl zostało złożone dnia 29.06.20 br., natomiast... Oscar męski obuwie (13) dziewczyny chce się z wami podzielić kupiliśmy obuwie w Brzeżnie szok na... szok cenowy Zespol Silverton ze Starogardu- opinie (50) Proszę o opinie o zespole Silverton ze Starogardu;) zuzia Wesele (1) Bardzo fajne grali zabawa była super. Polecam Ania Wesele (1) Bardzo fajne gry zabawa udana. Polecam Ania Zespół Silverton (1) Byłam w tamtym tygodniu na weselu gdzie grali. Rewelacja ! Profesjonalizm... Paulina Kiedy gość przychodzi na Twój ślub w białej sukience... (114) Mialam taka sytuacje na ślubie swojej siostry, ze jej bratowa, ktora miała... ta_mala_co_sposoben_dziala fryzura w stylu koka rzymskiego (9) Czy któras z forumek ma namiary na fryzjera/ke ktora zajmuje sie upinaniem... alicja82 Znaleziono obrączkę w Aquapark Sopot (9) W dniu 2011.02.25 w Aquapark Sopot znaleziono obrączkę ślubną z datą ślubu... mischa Fryzjer Gdynia - dobierane warkocze (17) Dziewczyny, Może znacie fajną fryzjerkę (na terenie Gdyni, ew. Sopotu),... aniakubek Gdzie sprzedać suknie (1) Hej czy wiecie gdzie można sprzedać swoją suknie ślubna czy jest ktoś kto... Kasia Auto do ślubu (2) Witam, polecam auto do ślubu nowoczesne rzadko spotykane na drogach.... Adi ZESPÓŁ WESELNY GRAMP (14) Znalazłam na stronie centumzespolow zespół GRAMP. Niestety nigdzie nie ma... Magda Rollbar do piwa (2) Oferuje, wynajem nalewaka do piwa na wesele, poprawiny, eventy, imprezy... Goth Wesele (4) Polećcie kogoś do organizacji wesela. Ola ŚLUB Z PRZYMUSU ....? CZY TO MA SENS....? (39) Witam Was kochane Dziewczynki :* , chciałam poznac wasze zdanie.... Czy... princeska szycie sukienki (12) witam! czy któraś z Was szyła lub kupowała suknie w salonie BJ w Wejherowie?... Kajtuska