Szukam sukni slubnej (22) Witam. Szukam sukni slubnej na wzrost 170 cm, najlepiej typu ksiezniczka lub... Basia``` Suknia Elizabeth Passion 2013 (1) Sprzedam piękną suknie Elisabeth Passion kolekcja 2013 .... Evvva Suknia Elizabeth Passion 2013 (1) Sprzedam piękną suknie Elizabeth Passion 2013. Zapraszam:... Evvva
przyjęcie weselne do 30 osób (6) hej, robiłyście takie przyjęcie? jakie lokale polecacie w gdańsku i okolicy?... pociecha Sala Weselna 150 - 200 osób (9) Witam, pilnie poszukuję sali weselnej na 150-200 osób w Gdańsku lub... ania Buty ślubne rozmiar 37/38 - klasyczne (2) Witam, Mam do zaoferowania piękne, eleganckie, klasyczne, białe buty ślubne.... Agula111 Fryzura ślubna (4) Poszukuje osoby lub salonu fryzjerskiego, który zrobi mi loki upięte, i kto... Paaulinaa_ Dj na poprawiny 29.06.2014 (1) Witam poszukuję Dj na poprawiny 29 czerwca 2014. Szczegóły poproszę na priv.... ewusdv nadruk na płycie CD (28) Wiecie może gdzie w Gdyni robią coś takiego? Chodzi o nadruk zdjęcia i... agusp Saksofonista (3) poszukuje skasofonisty do kościoła, ma ktoś jakieś namiary na poleconego... Ania dj na wesele w 2015 r (4) Witam, jestem na etapie poszukiwania dj na wesele. Przejrzałam już wiele... Iza Rajska Góra - proszę o opinie (3) Witam, chciałabym zorganizować wesele w Rajskiej Górze i prosiłabym o opinie :) nowa dj na poprawiny 6.07.2014 (3) Witam, poszukuję dja na poprawiny, Maciejka w Koleczkowie k. Gdyni user_138512383278 szukam pilnie krawcowej (3) Która uszyje sukienke na poprawiny dla mnie ( mój ślub) z mojego projektu na... sevelina1988 kościół św. rybaka redemptoryści Gdynia ul. Portowa - pytania (4) mam pytanie kto brał ślub w Kościele MBNP i św. Rybaka w Gdyni? jaki jest... rysia89 Suknia ślubna Hiszpanka rozmiar 42/44/46 wzrost ok 165cm (8) ***Witam mam do sprzedania suknię ślubną piękną hiszpankę z trenem... Jaagnes herbatki odchudzajace-stosujecie? (5) czesc:)znajoma bardzo zachwala mi pewna herbate-max superossa.ale to jakas... bb23 Memolia- ktos szyl tam suknie?? (104) czy ktos juz zamawial u nich w salonie suknie?? jest to nowy salon i nie mam... kati:) animatorka na wesele (piątek) - rozsądna cena (9) Proszę o pomoc!poszukujemy animatorki na wesele, czerwiec piątek. Proszę... wiki Poszukuję samochodu do ślubu. (4) Jak w temacie, termin wesela bliski bo 14.06.2014. Gdynia. Ktoś ma jakieś... kasiap