Księga gości weselnych (4) WItam Gdzie mogę kupić księge do wpisów dla gości.? Wydaje mi sie że na... Kasia Kreacja dla matki Panny Młodej (12) Hejka poszukujemy z moją mamą fajnej sukienki, albo żakieciku. Jakieś... RENNI Kupię suknię ślubną na 180cm wzrostu (12) Jak w temacie - kupię suknię ślubną na wzrost ok 180 cm. Koniecznie biała.... Missi
Dj Mix czy On jeszcze gra? (5) Jak w temacie. Co się stało z Panem Maciejem? Coś cicho o nim :( Ponury kupię suknię VERISE BRIDAL XANTE rozm. 36/38 (18) witam, kupię suknię VERISE BRIDAL XANTE rozmiar 36/38 na wzrost 173cm +... Monia Suknia śubna dla wysokiej :) (1) http://ogloszenia.trojmiasto.pl/suknie-slubne/suknia-slubna-rozmiar-3638-dla-... Kasia Niebieskie buty do ślubu (4) Witam :) Szukam niebieskich butów do ślubu wie ktoś może gdzie mogę je kupić... Dariat co łaska, czyli opłata za ślub (18) witam. nurtuje mnie pytanie. ile placiliscie za udzielenie slubu, i czy w... basia Kamerzysta 28.06.2014 (1) Witam wszystkich. Wiem że już trochę późno ale poszukuję kamerzysty na... ewusdv Makijaż próbny przed i po (68) Dziewczyny z chęcią bym wkleila fotki z makijazu probnego, ale nie wiem, jka... Ania1982 Gdzie kupić piwo? (2) Mamy Wesele na 70 osób gdzie i ile kupić alkoholu mam na myśli wino piwo wódkę. panna Kupie Biala Suknie na wzrost od 163 plus obcasy :) (10) zapraszam Tutaj :) panna fryzjerka na ślub (4) Dziewczyny ratujcie! Na miesiąc przed ślubem zostałam bez fryzjerki.... leolibra Zespol Alabama...? (24) Bardzo prosze o opinie na temat zespolu Alabama? Czy ktos mial ich na weselu... kay14 Garnitur z PAWO - proszę o opinie (1) Proszę o opinie :) Stokrotka Restauracja TABUN - proszę o opinie (40) Witam, czy któraś z Was była albo słyszałą o weselu organizowanym w tej... sylwia25 Farbowanie butów - gdzie? (3) Hej, zastanawiam się nad kupnem butów ślubnych. Chciałabym kupić je w kolorze... mw Buty Ślubne (3) Kupię buty slubne w kolorze : Złamanej bieli, kości słoniowej lub bardzo... Marti Szukam fajnego zespołu 16-17 Sierpień 2014 (14) Jak w temacie , proszę o propozycje... Z góry dziękuję Marta Marta kamerzysta na wrzesien (6) witam, szukam kamerzysty (foografa juz mam) na 06.09.14. Czy ma ten termin... wrzesien