Ale pogoda (7) Dziewczyny dwie z nas maja dzisiaj ślub i taka okropna pogodę. Mam nadzieje... pmagdalena ślubujące w 26 sierpnia (12) która z was ma juz wybraną i kupioną sukienke a jak jeszcze nie to ile... monia24 załamka (7) Normalnie sie podlamałam nie mam siły juz na szycie sukni i nie wiem czy mi... pmagdalena
sukienka i dodatki (4) http://img138.imageshack.us/img138/5378/esmeraldamojasuknialubna0hw.th.jpg... gosiksz SPRZEDAM suknie ślubną (2) Witam ;) Sprzedam suknię ślubną szytą na wzór Galaxy 4000 kolor ecri w bardzo... lawinka1 ila za fotografa????? (31) dziewczyny ile placicie za fotografa???ile zdjec macie w cenie???i kogo... Pilusia A co sądzicie o tej sukni? (31) ... z lewej , z szerokim dołem. Ślub biorę tylko cywilny, jestem blondynką i... cynamonka 06 maja 2006 (2) a gdzie slubujecie (kościól i wesele)... trzymam kciuki aby pogoda była... kasiulekkk BRAMA??? (25) myslicie ze takie glupotki jeszcze sa w tych czasach?ja ostatnio fakt faktem... pola28 do tedik (9) mysle ze nie jestes taki zly, no i tak naprawde to musisz nas brdzo lubic bo... megmeg 6 maj 2006 (4) jak Wasze końcowe przygotowania? czy bardzo sie stresujecie? mi zostały tylko... Anusia*** do Iza25 (1) Jestem na GG jak chcesz pogadac. kociak9 Alkoholizm (13) Dziewczyny mam ogromny proble (raczej moja kolezanka).Ma meza alkoholika i... Rija bukiet w kolorze brudnego rozu (13) Czy macie w swoich licznych kolekcjach takie bukiety? bo ja juz nie wiem... MadziaK bukiet i zaproszenia .. (8) kocham jaśmin, ale to są małe kwiatuszki, chyba nie nadaja sie na bukiet... Pilusia MOJE DODATKI.. (20) ..a dokladniej chodzi mi o wiazanke do mojej sukni.Wiem ze chcialbym z... pola28 kupię długi welon (17) witam szczęśliwe mężatki, lub przyszłe.. czy któraś z was ma może do... katibrown jaki podkład (12) mam cerę naczynkową i skłonną do przesuszeń na policzkach a na czole, nosie i... anikia jakie kwiatki i dodatki do tej sukni? (8) http://www.msmoda.pl/kolekcja/suknia_slubna54.jpg może macie jakieś... andzia1 Suknia- prosze o radę (27) Dziewczyny prosze Was o radę. Co myslicie o tej sukni jako sukni ślubnej.... Gosik