szukam restauracji lub sali na wesele!! (14) witajcie szukam restauracji lub ladnej sali na wesele w przyszlym roku ( dla... Hania Obiad na 20 osob- gdzie ?? (2) Szukam fajnego miejsca, najlepiej w gdańsku gdzie mozna dobrze zjesc nie... asiulka1976 do anias (2) Witaj Bardzo zależy mi na zdjęciach sukni Richarda, czy byłabyś tak dobra i... szafa33
Oprawa muzyczna.... (2) Hej hej... nie mam jeszcze oprawy moozycznej do kosciola... Prosze podajcie... Ssylwia ZDJĘCIA W STUDIO (8) Wiem, że teraz modne są reportaże ślubne i zdjęcia w plenerze. Ja jednak... Agnes81 Winietki (18) Dziwczyny, ma któraś jakieś szablony winietek, które można potem wydrukować... gwisia Kto zna centrum odnowy w Hotelu Kuracyjnym w Orłowie? (2) Oferta zajęć fitness wygląda fajnie. SPA też. Czy któraś tam chodzi? mila29 czy ktos zna Salon fryzjerski Vis'Art? (1) i czy ktos go poleca? Oliwia Abacosun - czy ktos slyszal??? (5) Dziewczyny, czy slyszeliscie o tym salonie: fryzjer, ,manicure, depilacja,... Danuska suknie z szarfami (1) Strasznie mi sie podobaja! wlasnie znalazlam taki watek na gimbli i juz teraz... Yvonne Poradnia jeszcze raz...... (89) Heloo Wiem, że ten wątek był wiele razy, ale mam pytanko: gdzie w trójmieście... tunia23 Salino- prosze o opinie (12) witam :)) co sadzicie o Salinie???czy ktos tam cos juz robil??:))prosze o... amsta Pilnie poszukuję opinii o Pałacu Belów (9) interesują mnie dobre i złe opinie bo zamierzam zrobić tam małą imprezkę ale... klara Balony z helem (12) Witam Potrzebuję pomocy!! Gdzie mogę znaleźć balony wypełnione helem?? może... UB do pola28 (12) pola mam pare pytan apropo twojej sukienki. co z trenem czy jest on... megmeg hotel Merkury w Straszynie -opinie (12) poprosze o opinie na temat tego hotelu, kolezanka zastanawia sie nad tym... asienka do pmagdaleny:) (5) prosze odczytaj szybko maila i odpisz pola28 Lival w Brzźnie -opinie (13) Proszę osoby, które miały już styczność z restauracą w hoteltu Lival w... tin zespol ROMANS -poprosze namiary! (2) czy u kogos gral ten zespol? czy ktos moze podac mi do nich namiary i jeszcze... liv FRYZJER (2) Moze macie namiary na jakas dobra fryzjerke ktora przyjedzie do domu w dniu... Ewusia85