Odstąpimy Estragon- 15.07.2006 :-( (11) Witam, W związku z tym, że jesteśmy zmuszeni przesunąć nasz ślub, mamy do... kamizu Muza na wesele (30) Mam problem.Nie umiem wybrac odpowiedniej oprawy muzycznej na wesele.Jedni... Madzia.B.:)))) Wodzirej angielsko-polsko jezyczny (6) Witam! Czy ktos zna dobra orkiestre z wodzirejem ktorzy poprowadziliby... Iza_p
WIZA królowa makijażu :)) (19) jestem po próbnym i normalnie przez cały dzień nie mogę z wyjść z podziwu dla... UB czy ktos zna zespol p.Adamczyka ?? (1) jak w temacie monalizka Sala na Września (20) Prosze was o pomoc. Pilnie poszukuje salu na wrzesnia, ewentualnie koniec... Madzia;-) rolls royce (1) Czy jechał ktoś tym samochodem do slubu? www.rollsroyce.o-key.pl bardzo... Ania83 Kościół na Czarnej (19) czy ktos tu ślubuje? sylvia sprzedam suknię jednoczęciową z salonu Farage (12) Rozmiar 36, w kolorze ecru, atłasowa. Wygodna i lekka. Mój telefon:... anias jaki kolor garnituru??? (17) hejka mamy dylemat, jaki kolor garnituru ma byc dla mojego mena? Ciemny czy... nacia potrzebuje rady na temat kościoła (5) poszukuje fajnego kościoła w centrum Gdyni, w poblizu Kamiennej Góry lub... Magduś Zespół For Sale (4) Mam prośbę! Czy zna ktoś ten zespół? Proszę o opinie. choma NOC POŚLUBNA (53) Hejka , mam pytanko gdzie planujecie spędzić swoją noc poślubną. Ja mam... darusia zaproszenia (15) Chcieliśmy zamówić zaproszenia w Dorado w gdańsku bo myślałam że rzeczywiści... aśka pierwszy taniec (46) Cześć wszystkim może ktoś ma orginalny pomysł na melodię do pierwszego tańca? karola sala weselna o co pytać (19) Wiem, że ten wątek już był. Chyba dawno, bo nie można znaleźć. Proszę o... kariena Pytanie (1) Czy ktoś wie czy można obejrzec wpisy starsze niz 180 dni? magda_ 12-08-2006 :)) (18) drogie Forumki która z was bedzie miała swój dzień 12-08-2006?? jak tam... Adulek Czy ktoś z Was ślubuje 4 marca? (1) Czy ktoś z Was ślubuje w tym dniu? oleńka Posejdon (1) Witam. Prosiłbym o jakies informacje najlepiej od osób które bawiły się na... gal