10.09.2005 a to bylo tak..... (91) Hej dziewczyny!Tak w skrócie napisze pare konkretów z przebigu tego dnia:) Po... habibi Wolny termin w Mikołaju 22.04 (9) Jezeli to kogoś zainteresuje to zwolnił sie termin 22.04 godz. 19.00 u... Sposa lista ślubujacych forumowiczek 2006 (27.01) (1) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kościół św.... agusia1
fotograf (6) poproszę o namiary na dobrego fototografa (najlepiej www...) anka1508 pomocy!! (9) właśnie sie dowiedziałam ze nie mamy sali, jakis mało rozgarniety facio... Adulek Szycie sukienki (21) Przynosisz model jaki chcesz a oni go szyją po rozsądnej cenie...wczoraj... sylvia CO UBIERACIE NA POPRAWINY?? (9) DZIEWCZYNY CO UBIERACIE NA POPRAWINY?MI SIE CHYBA MARZY JASNY RÓZ JAKAS FAJNA... dziób 29 kwietnia Św. Franciszek - odezwijcie się, jełśi jesteście:)) (2) No to ja spróbuję jescze raz! Szukam pary ( jest na pewno conajmniej 1, a... agga dekoracja koscioła (5) szukam firmy, która przystroi mi kościół...czy macie jakieś namiary? Anusia*** butki ;) (2) http://photos.allegro.pl/photos/oryginal/82/8274/827485/82748584 jak się... Lamia estill (13) witam, jakie są wasze opinie na temat strojenia przez firme estill, czy... malwina0 restauracja Tabun-prosze o opinie (1) hej, jest to lokal zaraz przy stadninie koni. czy ktos z Was albo Waszych... mag Gdzie do kosmetyczki?! (1) Dziewczyny, znacie jakąś dobrą kosmetyczkę w Gdyni czy okolicach (mieszkam w... adriak Jaki lokal w Gdansku/Sopocie na max. 60 osob? (6) Witam, poszukujemy lokalu na wesele. Termin jeszcze nie ustalony (najblizszy... nick Co zawiera licencja? (4) Bardzo proszę o informacje, co zawiera licencja, jakie dokumenty są potrzebne... kbmt co sądzicie o... (19) http://img459.imageshack.us/img459/8505/kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk1jd.jpg sylvia Kto ślubuje 10.06.2006 w Mikołaju??? (11) Czesc drogie Forumki, która z Was ślubuje 10.06 w bazylice sw. Mikołaja w... Modern_Lady co macie załatwione? (8) Hej kto ma ślub 24.06.06 quelle kiecka dla grubasa:) (40) No dobra, dobra, moze schudne no, ale nigdy nic nie wiadomo. Zanim schudne,... MadziaK gdzie po ślubie? (13) mam pytanie, nie stać na na jakiś wypad za granicę w podróż poślubną...może... martusia0