pracownia krawiecka "Kucharska" (1) Witajcie :) Czy któraś z Was miała do czynienia z tą pracownią krawiecką?... Anucha poprawiny (22) Dziewczyny a kto robi poprawiny??? sylvia suknia ze srebrem (1) dziewczyny mam suknie sniezno-biala ze srebrnymi dodatkami.macie jakies... dziób
Wiązanka. (115) Hej Hej Foremki:) Bardzo podoba mi się wiązanka ktora jest na okładce nowego... Ada kaplica sw. Anny (5) Zgodnie z sugestiami forumowiczów, wybrałam się do kaplicy sw. Anny. Jestem... aurelka 10.VI (3) kto na czarnej slubuje tego dnia?????? sylvia podebrane z gazetowego forum:) (4) do posmiania sie:) http://jest.super.prawdziwe.patrz.pl/ MadziaK camelia /mezzo porażka (20) Obojętnie jak to się nazywa( pewno nazwę zmienili po wpadkach -w innym wątku... Aagata kościół Zmartwychwstania Pańskiego, Wrzeszcz (2) Czy któraś z Was miała lub będzie miała ślub w Kościele Zmartwychwstania... Illatanka p. Michał- dobry fotograf??? (16) Witam wszystkich, Czy ktos z Was robi/robił zdjęcia u p.Michała z firmy AV... pipi biura podróży (12) Hej, kolejny nasz problemik: Czy możecie polecić jakieś sprawdzone biura... Modern_Lady Jaki adres ma stronka ze zdjeciami z wesel? (3) Dziewczyny,jaki adres ma ta strona gdzie są zamieszczone zdjęcia z różnych... alicja23 duet champions (1) Czy ktoś będzie miał ich na weselu??????? sylvia koperty do zaproszeń (4) Mam problem z kopertami do zaproszen. Zaproszenia robiłam sama, są wielkości... Jastina strój na poprawiny lub suknia dla świadkowej (11) jakoś moja prośba o fotki sukienek dla świadkowej was nie ruszyła :) ale... beata81 BMW LUB AUDI W PRUSZCZU GD (6) WITAM.POSZUKUJE LADNEGO BMW LUB AUDI ABY POJECHAC DO SLUBU Z DOMU DO... dziób wesele w Nocie (3) Czy ktoś robił albo był na weselu w Nocie. Proszę o opinie, mam wesele... agad Do Beata81 (20) Czesc Beatko dzis bylam na przymiarce suknii:)Buciki kupilam nowe sa cudne... Viktoria wymarzony bukiet (2) dziewczyny czy któraś wie gdzie można zamówić bukiet - kieszonkę ja to tak... marlenak gdzie po bukiet slubny ? (4) Cześć dziewczyny :) Mam pytanko - gdzie zamawiacie wiązankę ślubną (Gdańsk,... Anucha