makijaż - Gold Sun Studio (2) czy macie jakieś doświadczenia o tym studio, bo na ich stronie znalazłam... greta Do beaty81 (2) jeżeli szukacie osoby tóra ładnie maluje to polecam na oruni panią Kasie... anulka Bukiet z niezapominajek (3) Wymarzyłam sobie wiązankę ślubną z niezapominajek. Slub mam w lipcu, wiec z... Alka
SUPER ZESPÓŁ (3) Na moim weselu grał super zespoł obiecalam że napiszę o nim i piszę: ekstra... rakso lista ślubujacych forumowiczek 2006 (25.01) (1) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kosciół św.... agusia1 cena makijażu (5) a jacpłace za próbny makijaż 30 zł i za fryzure tyle samo a póżniej po 60 za... anulka Salon Farage w Gdyni- opinie (61) Jakie macie doświadczenia z salonem Farage w Gdyni? Chcę tam kupić lub... 100DORKA Księga Gości (4) Cześć dziewczynki, czy mozecie doradzić, gdzie mogę dostać -najlepiej w... Modern_Lady ile na "co łaska" ? (9) mam pytanie - ile dajecie "co łaska" za ślub oraz za zapowiedzi? ja... Anucha obowiazki swiadka i siwadkowej (7) witam :)) jakie sa podstawowe obow, zadania swiadka i swiadkowej na slubie i... amsta ile za fryzurę? (1) ile płacicie za swoje fryzurki ślubne i próbne? oliwka125 PLENER (1) Hejka wszystkim! Czy znacie jakieś urocze zakątki gdzie mozna zrobić ciekawe... RENNI poradnictwo rodzinne (33) Ja zglupialam juz. Co sie tam robi? Bo z tego co wiem mamy zaliczyc 4 nauki... MadziaK wesela na pokaz (49) Większość rzeczy na ślubie sprowadza się do tego, że każdy prześciga się w... Asiek wesele w Tabunie w Otominie-opinie? (1) hej, jezeli ktos z Was mial tam wesele prosze wrazenia i ewentualne... mag zespół Alabama (1) Co o nim sądzicie? agad Zespol Riverboat Ramblers - znacie? (1) hej dziewczyny czy znacie moze zespol Riverboat Ramblers, jestem wlasnie w... kasiab co na samochód (12) jak ubrać samochód???figurke??kwiat z przodu??wstązki??balony???co wybrać?? sylvia zsepół Ostry Dyżur - proszę o opinie (3) Czy ktoś słyszał ten zaspół na żywo? Ciekaw jestem wrażeń. thomas ...i ślubuję Ci... (65) Tak sobie siedzę i myślę...kto tak naprawdę zastanawia się nad słowami... Kropka3103