zespół quo vadis (1) Witam. Czy na czyimś weselu grał zespół quo vadis z Gdyni? Proszę o opinie. agad dla pana młodego (13) co pod szyje?krawat?muszka? sylvia Zabawy na weselu (Konkursy) (12) hej dziewczyny , bedziecie milay wodzireja na weselu , ktory bedzie... kasiab
do naci (8) ja tez chciałam wypożyczyc, ale widze,ze róznca cenowa miedzy kupnem a... gosiksz krzywy dom - classic (2) witam, dawno juz nie odwiedzalam forum i boje sie, ze moglam popelnic blad.... julcia79 W szkole (1) Czy ktoś robił lub robi wesele w szkole policelanej na Hallera w bRzeznie??(... sylvia Wesele do 3:00 (20) Słuchajcie, wesele mam mieć do 3:00 nad ranem, a każde przedłużenie o godzinę... darusia lista na październikowych Młodych!!! (11) Kto ślubuje w październiku???Kiedy i gdzie????? Ewita13 Świadek po rozwodzie (4) Chcielibyśmy poprosić na świadka naszego najlepszego przyjaciela ale jest on... Asiek1 ALKOHOL - jaki??? (30) dziewczyny, a jaką wódke macie zamiar kupić i gdzie najtaniej? ...przecież to... nacia PREZENT ZARECZYNOWY DLA FACETA (29) Mam problem,ponieważ mój narzeczony chciałby dostać ode mnie coś, co mógłby... alicja23 kto ma wesele w faltomie w Rumi (7) Witajcie panny i kawalerowie :))) Ja mam wesele w sierpniu w tymze hotelu na... Danuska Wesele w restauracji Wanoga w Chwaszczynie (4) Witam, Zaplanowalismy wesele restauracji Wanoga w Chwaszczynie (nie mylic... nula szycie garnituru dla Pana Młodego (1) Pamiętacie, cos kiedys wspominałam na temat szycia garnituru dla Pana... nacia Ania i Adam 06.05 Krokowa (2) hej.Co macie już załatwione w Krokowej? My mamy tam wesele 29.04. Mamy juz... aniaslawek jestem podłamana (41) Niby nic wielkiego, ale skutecznie zepsuło mi nastrój. Okazało się, że jednak... aurelka Katedra Oliwska + wasze grafiki (6) Cześc dziewczyny!!! mam pytanie w sprawie dekoracji w katedrze, kto wie jak... Pati marietta - jakie firmy? (13) potrzebję pomocy, ponieważ strona Marietty jest w modernizacji nie mogę... ank do Nale - szukam kontaktu (1) witaj Nale, przepraszam, ale nie widzialam Twoich postow w sprawie Krzywego... julcia79 włosy do ramion (3) Mam proste, włosy do ramion i mam problem z fryzurą. Zdecydowanie nie chcę... sol