a kto 3 czerwca 2006?:) (36) Bo tak sie zastanawiam kto oprocz mnie i Ssylwii:) Macie juz kiecki? Bo ja... madziak dobry kremik (11) cześć babeczki;)czy możecie polecic jakiś dobry sprawdzony kremik dla... Anulka Harnaś (4) Czy ktoś z Was był tam na weselu lub miał swoje lub słyszał cokolwiek o... Asiek1
lista ślubujacych forumowiczek 2006 (22.01) (2) LISTA ŚLUBUJĄCYCH FORUMOWICZÓW 2006: LUTY’2006 KASIA&RAFAŁ kosciół św.... agusia1 z innej beczki (7) wiem ze to forum dla par młodych, ale mam tylko jedno pytanie czy któraś z... madziarek fittnes club ??? (10) do ślubu mam 8 miesięcy i myślę, że czas zacząć zrzucać zbędne kilogramy.... asiaczek Przesady (24) Mam takie pytanko dotyczące tego przesądu: "Panna Młoda niech pilnuje, by... Ssylwia welon, rekawiczki (8) witam ja juz niestety mam to za soba :( moze bylo troche stresu i szumu ale... lulka jaka sukienka do...? (4) ..niskiego faceta?? Mój misiak jest mniej więcej mojego wzrostu ok 170 cm, na... asiaczek model 303- urszula mateja (1) Co sadzicie o tej sukni??? mozna ja znalezc na stronie www.marietta.pl stokrotka sylwester 2004 Tenisowa (6) Dziewczyny, kto byl w 2004/2005 roku w sylwestra w Tenisowej? Tam gral... MadziaK pomóżcie (2) dziewczyny jak jest osoba towarzsząca po angielsku????wiecie? oliwka125 wrzesień-kwiaty (2) Jakie kwiaty we wrześniu??? gosiksz kto ślubuje 19 sierpnia 2006 (47) Ja własnie tego dnia biore ślub... o 16 godz. na Oksywiu a jak to bedzie u... monalizka sw Mikolaj 16.09.06 (1) czy moze ktos z Was drodzy Forumowicze bedzie slubowac 16.09.2006 o godz... liv 26-08-zapiski przedslubne:) (17) hej wszytskim:) chcialam sie zapytac slubujacych w tym terminie na jakim sa... Lenka-81 CO ZA PREZENT NA PANIENSKI?? (7) no wlasnie co mozna kupic???poza bieizna i podwiazka ?? poprostu ja Autokar (10) Czy wiecie gdzie tanio można wynając autokar .I czy nie bardziej opłaca sie... sylvia Usługi kosmetyczne (1) Usługi kosmetyczne * PROMOCJA - DO 14 LUTEGO AKRYL 50,- ***ZAPRASZAMY*** *... Manithoo Panu Bogu podziękuje za czat (8) Bo na czacie poznałam mojego męża :) sylvia