sen (21) Czy śni Wam sie czasem wasze wesele albo coś z nim związanego? Przez te całe... Asiek1 Ile dla księdza? (8) Ile dziewczyny płacicie księdzu za ślub? A jesli powie, że co łaska, to ile... Illatanka hotel od lipami (19) czy ktos jeszcze tam ma?? jak tak to kiedy??? miikka
podroz po salonach (6) Dziewczyny, chce sobie jutro zrobic wycieczke po salonach w Gdyni. A ze w... MadziaK Dobra kosmetyczka (1) Witam, za pare miesięcy mam ślub i chciałabym drobnymi kroczkami zacząć sie... adriak nauki przedmałżeńskie (7) Czy ktoś wie kiedy rozpoczynają się nauki przedmałżeńskie? Interesuje mnie... g wypozyczenie obrusa (6) Mi sie ta wiadomosc akurat nie przyda,ale moze Wam tak. Na Ogarnej jest salon... ja23 zespół Sound city band (14) słuchajcie, mam problem: przeczytałam bardzo duzo pochlebnych opini... stokrotka OZDOBY (2) Witam. Zastanawialam sie ostatnio, jakich ozdob do wlosow moglabym... agnieszka06 zaścianek złe wspomnienie (3) We wrześniu rezerwowaliśmy termin wesela w Zaścianku. Jako przyszli... mm Czy Wasi mezczyzni wlaczaja sie do przygotowan? (25) hej, mam krotkie pytanie, nie wiem czy ten temat juz byl na forum czy nie.... kasiab pani kucharka z Kłosowa (5) drogie moje, ktore mialy/maja wesele w Kłosowie swego czasu pojawial sie... ewulka Wieczor panienski (18) Hej dziewczyny, my tak caly czas o slubie i przygotowaniech... kasiab zascianek-upadly lokal (34) Kochani ostatno zostalismy zaproszeni na wesele:)Bardzo sie cieszylismy z... pokrzywdzony jawor jeszce raz...:) (4) Czy ktos miał lub ma wesele w szkole na ulicy Hallera ( szkoła pracowników... sylvia JAKIE DOKUMENTY DO KOŚCIOŁA? (3) Jakie dokumenty należy złozyc w Kościele? Chcemy mieć ślub konkordatowy.... agnieszka06 Fryzura (rozpuszczone wlosy czy upiete?) (15) To moj odwieczny problem, jak myslicie do sukni slubnej ladniej upiete wlosy... kasiab w marzeniach mam taka kiecke;) (9) ale bez przymiarki ani rusz:)... MadziaK co to za suknia??? (3) Co to za suknia: 4 od gory na tej stronce:... ja23 lokal (13) szukam fajnego lokalu (preferuję swojskie klimaty, mam na myśli lokal w stylu... anka1508