Szukam lokalu na wesele!! (5) Witam, 23.09.06 mam w planie wziac slub, jest tylko maly problem z... Justys.m1 MAMY OBRĄCZKI :) (20) no więc dzisiaj zamówiliśmy obrączki :)... UB paznokcie (43) A ja dziewczyny znowu "Po prośbie"))) . W życiu nie robiłam sobie żadnych... agga
KRAWIEC z Gdyni - proszę o pomoc mężatki 2005 (1) Pamietam wątek o krawcu z Gdyni ( nie Wiśniewski) jeszcze z 2005. Któraś z... Annie Obrączki (24) Poszukuję ładnych ale w miarę niedrogich obrączek. Ceny w niektórych sklepach... Bobi kościół Św. Bernarda w Sopocie (2) Co sądzicie o kościele Św. Bernarda? Czy ktoś z was mial juz tam ślub? Czekam... iro Po ślubie doradzę :) i....odsprzedam.. (23) Jestem już szczęśliwą mężatką :) 25 grudnia 2005 r odbył się nasz ślub w... nina_k Czy ktoś slubuje 30 czerwca 2006 (3) Czy ktoś oprucz mnie ślubuje 30 czerwca 2006 :) betiblue1 Kto bierze ślubik 24.06.2006 r.??? (19) Pytanie jak w temacie,kto 24.06.06?:) aleksad zespól (1) hej a ja szukam dobrego zespołu, żeby trąbka była heeelp!na 24 czerwca... Patti gdzie kupić garnitu (2) hej, Dziewczyny poradżcie gdzie najlepiej wybrać się po garniutr-chodzi mi o... oliwka125 Ile was kosztuje calosc? (26) Chcialbym abyscie napisali ile was kosztuje wesele tzn, ile osób =cena ,ile... busta Gala Ślubna Warszawa 14-15 I (3) Chciałabym podzielić się z Wami refleksjami na temat Gali Ślubnej w Sali... kariena slub był 03.09.05 a chrzest będzie 03.09.06 ale od początku... (14) witam, nareszcie mam chwilkę wolną aby opisać Wam swój ślub i wesele.... pasadena Overloock 905 Husqvarny (1) Mam pytanie: czy ktoś wie gdzie można znaleźć instrukcje obsługi overlooka... Ina suknia ashley (1) kupię suknię ashley z kolekcji margaret, 170/38 mimi jak wkleić zdjecia? (2) jak wkleić zdjecia? pasadena pasadena Step (17) slub slubem, wesele weselem.. Ale ja się będę moosiala w tę suknie wcisnać... Ssylwia DEKORACJA W RÓŻY WIATRÓW (11) Czy ktoś orientuje się czy oni dekorują salę czy trzeba we własnym... darusia super dj prezenter wodzirej (9) czesc Prosze o pomoc , poszukuje dobrego dj,prezentera na wesele w czerwcu... wojraszek