Wesele

Temat dostępny też na forum: Wesele
Witam wszystkich :) planujemy wesele na okolo 100 osob i nie moge sie zdecydowac na wybor miejsca.
Jak narazie dom bankietowy Grinholc mi sie spodobal ale jest dosyc daleko od Gdanska, czy mozecie polecic jakies wspanaiale miejsca ktore goscie zapamietaja na zawsze.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesele

Dzikie wino w redzie, ewentualnie nordowi mol w drodze do pucka, ale ceny zdecydowanie wyzsze

Zdam relację z Domu Grinholc po 10 września. Czy na coś szczególnie zwracać uwagę?

Czytalam prawie same dobre opinie o tym miejscu ale kilka osob wspominalo o ilosci jedzenia wiec to chyba chcialabym sprawdzic poniewaz nie chcialabym miec glodnych gosci :-)

Niedawno byłam na weselu w Domu Bankietowym Grinholc i mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że jest to najlepsze miejsce na zorganizowanie wesela jakie dotąd odwiedziłam. Obsługa, wystrój i wszystko inne były na 6 z plusem. A jeżeli chodzi o jedzenie to było go wystarczająco dużo i wyjątkowo smaczne. Pozostali goście również bardzo chwalili jedzenie, zwłaszcza dania na ciepło, dodatki. Widać, że obsługa wkłada dużo wysiłku w dopracowanie posiłków i apetyczne ich podanie gościom.
Niestety mieszkam 100 km od trójmiasta. Gdyby było inaczej sama chciałabym zorganizaować tam moje wesele.
Pozdrawiam.