Witam, 15.08.2014 byłam na przyjęciu weselnym w restauracji Biancas. Jedzenie było pyszne, pięknie podane, urozmaicone. Ciasta i tort - rewelacja! Obsługa fantastyczna: non-stop wymieniana zastawa na czystą, a już starszy pan - chyba kierownik sali był bezkonkurencyjny: po chwilowym odejściu od stołu można było zastać czystą zastawę, a na talerzyku fikuśnie ułożoną serwetkę - np. ciżemkę, frak bądź ozdobę, której nawet nazwać nie potrafię. Za każdym razem robił to z pełną powagą. Było to niezwykle sympatyczne. Jedzenia było mnóstwo. Nie wykorzystany alkohol, napoje i jedzenie zostały zwrócone w pojemnikach. Mój syn zawyrokował, że również tam urządzi swoje wesele! Atutem jest niewielka odległość od Gdyni. Jedynym minusem był brak dostatecznej ilości pokoi noclegowych, podobno za kilka miesięcy ma się to zmienić. Kilka pokoi na dwa odbywające się wesela to zdecydowanie za mało! Ale wybór tego miejsca na świętowanie takiego wydarzenia jakim jest ślub - był strzałem w dziesiątkę! Gorąco polecam!