Wesoły Skrzat

Także nie zgadzam się z powyższymi opiniami! Mój synek tam chodzi i jest bardzo zadowolony :) Ma swoich " kumpli" z którymi wariuje i się świetnie dogaduje :) Panie zaś, zawsze zdają relację z całodziennego pobytu syna, który jest wydawany czysty, nakarmiony, wyspany i zadowolony. Myślę, że niektóre osoby z forum szukają dziury w całym. Drodzy rodzice, jeżeli chcecie indywidualnej opieki zatrudnijcie opiekunkę a nie oddajecie dzieci do żłobków, w których takiej opieki nie będą miały.

Pozdrawiam...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Re: Wesoły Skrzat

UWAGA!!! OSTRZEGAM WSZYSTKICH!!!

Właścicielka z dnia na dzień zamknęła klub malucha na Osowej!!! Bez żadnego spotkania z rodzicami, wytłumaczenia. Po prostu wywiesiła kartkę 23.07.2010 , że od 01.08.2010 klub zamyka działalność.
Kobieta jest nieodpowiedzialna i nieobliczalna. To nie jest sklep spożywczy, przecież to chodzi o małe dzieci. Rodzice mają tylko parę dni na znalezienie im miejsca gdzie i indziej. Właścicielka olała wszystkich, łącznie z wychowawczyniami tam pracującymi, nie odbiera telefonów, nie ma z nią żadnego kontaktu.
Taka osoba jak ona powinna mieć zakaz prowadzenia takich placówek.

Ostrzegam wszystkie osoby, które są zainteresowane jej klubem malucha ma Porębskiego. Porażka. Nie oddawajcie dzieci pod opiekę takiej osoby!!!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wesoły Skrzat

Forum internetowe, świetny sposób aby z kawiarenki internetowej w anonimowy sposób obrzucać błotem i obsmarować drugą osobę, tylko osobom z kompletnym brakiem kultury takie zajęcie sprawia satysfakcję....

Sprostowanie :

1)okres wypowiedzenia był początkowo 3 tygodniowy, po uwagach klientów ( w 2 dni później) został przedłużony do 5 tygodni do dnia 31.08.2010

2)w punkcie były wszystkie informacje dotyczące powodu zamknięcia, ponadto informacjami służyły pracownicy
3)wszelkie zobowiązania z klientami zostały pokryte, pomimo tego że niektóre osoby nie uregulowały do dziś wobec klubu zobowiązań
4)rozmawiałam z klientami do momentu kiedy rozmowa była merytoryczna, w momencie
gdy tłumaczenie było bezskuteczne, a osoba stawała się agresywna (i gorzej...) dalszego sensu rozmów nie było
5)powodem zamknięcia punktu była nierentowność punktu oraz odejście pracownika, a nie mój kaprys, każdy zdrowo myślący człowiek nie będzie prowadzić interesu do którego musi dokładać....

Autorze pomówień jeśli masz odwagę podaj proszę swoje dane osobowe włącznie z PESEL, nr dowodu tak abym mogła przenieść obronę mojego dobrego imienia z tej dziecinady na drogę prawną, nad tym forum nie ma kompletnie żadnej kontroli, wpisów nie można moderować (oczywiście z przyczyny anonimowości), każdy może wyzwać i pomówić każdego, to mój ostatni wpis celem sprostowania, jak znam życie pojawią się kolejne kłamliwe wpisy, miłej zabawy.....
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5