Tanio ale co z tego? (1) Oferta spoko, lampa beyond za nie całe 200zł, Pani dość miła ale... Tajemnica :) Niestety słaby efekt (1) Skorzystałam z dużej promocji.Swoje żeby mam dość ładne ,nie żółte.Stosowalam... Katarzyna Jestem bardzo zadowolony (1) Obsługa super, efekt super cóż więcej mogę powiedzieć. Żeby wybielić się o 10... Adam
Bez efektu (1) Niestety wybielanie nie przyniosło żadnego efektu. Szkoda czasu, pieniędzy i... Meg Wybielanie moze nie po amerykansku ale skuteczne! (1) U mnie przy drozszym zabiegu nie zeszlo o 14 tonow ale jakies 8-10 tak, wiec... Steff ja też efektu nie widzę (1) Niestety zęby są takie same jak były. Pani próbowała mi wcisnąć że rozjasnily... maniek białe zęby :D (2) zęby bielsze, widze bardzo dużą różnicę dlatego idziemy i wybielamy ;) krystian niestety nie widzę takiego efektu jak usłyszałam (2) kupiłam grupon,a na miejscu dopłaciłam jeszcze bo Pani powiedziała ze ta inna... Marta warto! (1) skorzystalem z uslug po raz pierwszy i widze efekt, nawet 3 godz po zabiegu... Damian Pozytywnie zaskoczony (1) Nie spodziewałem się aż takiego efektu o 10 odcieni. Polecam serdecznie. Mariusz oferta wybielania zebów 99zl (1) Nie polecam!!!! 3 godziny po zabiegu, kolor zębów wrócił do pierwotnego,taki... Pierwszy raz* Nie polecam (1) Skorzystałam z zabiegu efekt żaden ! Mimo tego ze stosowałam sie do... Aga OK ! (1) Wybielam zeby juz od lat i jestem bardzo zadowolony z wybielania WB. Zeby... Felix warto! (1) Uważam, ze warto wybielić zeby w white&beauty. Ja to zrobilam i nie zaluje... a.wieniaw. WRESZCIE BIAŁY UŚMIECH! ;) (1) Długo zastanawiałam się nad tym czy warto zdecydować się na wybielanie zębów,... Anka Naprawdę białe! (1) Zdecydowanie polecam! Cały zabieg przebieg profesjonalnie w miłej atmosferze... NellaZim W końcu białe! (1) Od lat zmagałam się z żółtymi zębami, nienawidziłam się uśmiechać, dzięki... Nowakowska Byłam, wybieliłam i ciesze się białym uśmiechem! (1) Białe zęby były dla mnie zawsze w sferze marzeń. Piłam hektolitrami herbatę i... KatarzynaCzaj POLECAM! (1) Profesjonalnie, skutecznie i bezpiecznie. Gorąco polecam wszystkim chcącym... Marlena88 Maja i Szymon :) (1) Byłam w WhiteBeauty w zeszłym tygodniu razem z chłopakiem i oboje możemy... Maja_1990