Who is Mr. Antyspołeczny???

Ziemianie!
Jako wysłannicy z galatyki różowych mgieł zwracamy sie do Was o pomoc. Nasze detektory intelektu wykryły poszukiwanego inter galaktycznym listem gończym znanego łowce serc niewieścich Ibn Ul Atara bumboxa - tu jawiącego się jako "Antyspołeczny". Poszukujmey wszelkich informacji na temat perypetii naszego bohatera. Nasi informatorzy doniesli nam jakoby po długiej przemianie moralnej przyjął On powłoke cielesną szlachetnego stworzenia u was zwanego łosiem ( vide watek "poszukuje meżczyzny z krwi i kosci"). Czy ktoś może dopisać kolejne informacje z niesamowitych przygód tego zuchwałego podróżnika i łowcy posagów?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Who is Mr. Antyspołeczny???

Antyspołeczny - taaaak, Pamiętam go jeszcze z lat 40-tych gdy jako mała mleczraka pląsał radośnie wśród owiec na wzgórzach Prowansji. Później porwali go niemieccy nacjonaliści bowiem zbyt często powtarzał że jest nad człowiekiem. Ostanie wieści jakie otrzymaliśmy to jego wesłoy list z rezydencji sułtana Brunei że wiedzie mu sie dobrze a sułtan co dzień sadza go na wielkim słoniu.;)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Emiljanie Kondor!
Tu najwyższy ostrokutą rangą agent c.
Prezentując przestarzałe dane z lat 40, przyczyniasz się do powstawania wśród ludzi tzw. szumu medialnego, a ostatecznie do dezinformacji sił i środków własnego wywiadu.
Wiesz równie dobrze jak ja, że w naszej galaktyce różowych mgieł za wspomnianą dezinformację grozi kara najstraszniejsza, czyli wyrwania pomarańczowych czułko-receptorów.
Więc miej się na baczności.
Hmmm, choć ostatecznie można by się cofnąć do tych lat 40, wykorzystując choćby bufor U-46F i aksjomat o 13 kaskadowym świecie, porwać mleczarkę i wrócić, ale implikuje to, że ludzkością manipulował by syn dr Josepha Goebbelsa, a Otto Skorzeny nie porwałby Mussoliniego, co nam mieszkańcom różowych mgieł i płomiennej, porannej rosy na rękę nie jest.
Ale do rzeczy. Do bieżących faktów znaczy.
Antyspołeczny pod postacią wyliniałego łosia pokutuje za grzechy na jednej z dziesiątek niezamieszkanych wysp Fiji. Jest spokojnym, nieszkodliwym łosiem, odżywia się glonami (trochę bokiem do normalności miał zawsze) jak złapie od przepływającego okrętu dostęp do sieci to ino trochę poryczy na forum i to wszystko. Czasami się trochę poci, to pokuta za dawne, ciężkie grzechy w naszej galaktyce. Za te lżejsze grzechy kara jest taka, iż szyderczo drwią z niego ryby i ptaki.
Jak odpokutuje winy, nasz pryncypał z naszej galaktyki przetransformuje tego delikwenta do postaci pięknego Apolla, który uplecie (pleść lubi) warkocz naszyjnika z tych brunatnych glonów i uda się (jak się uda) w rejony wysp Samoa, gdzie zakochał się był kiedyś.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Pragnę donieść międzygalaktycznej komisji iż dowiedziałem się o bardzo niepokojącym problemie. Poszukiwany Antyspołoeczny podobno nakłaniał chłopaków z zespołu Papa Dance by ponownie zremasterowali swój słynny hicior „Czarny śnieg”. W imieniu wszystkich szanujących granice wytrzymałości kierowców TIR protestuje i proszę o pomoc – Tak Nie Można!. Sprawa jest o tle bulwersująca z piosenka ma być nagrana metodą podprogową z tajemnym przekazem „ uwolnij pocałunkiem łosia”. Czy ktoś może mi pomóc? Czy ktoś może powstrzymać Antyspołecznego? Jak długo międzygalaktyczna komisja zamierza tolerować takie barbarzyństwo?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

haha, doooobra ja tam się nie bawię, (chociaż korci), jeszcze się chłopak pochlasta, że zburzono jemu misternie, co bardzo ważne od wielu, wieeeelu lat budowany wizerunek.

Zgadzam się z Kasandrami. Antyspołeczny zamula forum i wypłasza kobiety!;)

Hej ludzie! Ja też już nie chce. Zatrzymujemy autobus a Admina prosze zeby usunął ten wątek. Administratzorze wzywamy Cie Ratuj;) To chyba poszło za daleko. Antyspołeczny - nie łam się i dajmy temu wszystkiemu spokuj.

Nieee no. Autobus zastopować można, ale po co go od razu palić. :)
Nic nie poszło za daleko, a jeśli ktoś nie potrafi czasem uśmiechnąć się sam do siebie z siebie to jego wybór.

No dobra;) Na znak solidarności z poszkodowanym skrytykuje sam siebie: Ktoś i Kasandra to lamer i popapraniec emocjonalny;) Muzyka zespołu Papa Dance ma swoich fanów w tym kraju a " czarny śnieg" zawiera silne wątki edukacyjne np: ekologie;) Uważam że ta do szpiku kosci słowiańska pieśń powinna być hymnem polskiej reprezentacji na Euro 2012;) Kierowcom TIR którzy na codzień słuchają Motorhead mówie: z okazji walentynek otwórzcie się na fantastyczny pocisk miłosci jakim jest mjuzik oldschoolowców z Papa D.;)

Antyspoleczny w naszej galaktyce tak narozrabiał ,ze zostal wygnany na cztery wiatry .
Antyspoleczny ciągle sluchal zespolu bayerfull i galaktyka mialą juz dosć majteczek w kropeczki bo przez niego sam naczelny wódz kazał calemu imperium nosić chełmy w czerwone kropeczki.

Ziemianie!
O epilogu miedzygalaktycznych zmagań oraz pożegnaniu herosów cztytajcie w wątku "nie umiem mówić o sobie...".
Dziekujemy za wszystkie informacje w sprawie wszystkich nas dogłebnie frapującej. Wiele wskazuje na to że ziemia jest chwilowo bezpieczna. I iech tak zostanie bowiem - nie ma wolnosci bez miłosci;) Hura hura;)

hahaha resztki gwiezdnego pyłu wskazują że lord Anty Vader wskoczył był do kapsuły ratunkowej i wystrzerlił w kierunku nieznanym. Jego odlotowi ( sic!) towarzyszył spektakularny psikus bowiem na 2 minuty ogłuszył obsługe stacji lotów muzyką Papa Dance i Natalii Kukulskiej;))
Herosi! Niech moc bedze z wami!;)

Inne tematy z forum

Szukam przyjaciółki od serca (4 odpowiedzi)

Hej mam 26lat jestem z Gdańska, z miłą chęcią chciałabym poznać przyjaciółkę, kogoś z kim dzielić...

Małe trójmiasto rumia, reda, wejherowo (8 odpowiedzi)

Cześć, Czy jest tu ktoś z okolic Rumia- Wejherowo? Chętnie poznan nowych ludzi. Mam 31 lat....

Żona dla Męża (3 odpowiedzi)

Męża itd., już mam. Poznam i zaprzyjaźnię się (może na resztę życia) z Mężczyzną w wieku 46 lat....