Wiązanki

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Witam ponownie:) Potrzebuję pomysłu na ładna wiązankę - raczej nie zwisającą bo do drapowanej sukni chyba nie pasuje? Chciałabvym żeby miała mniej więcej kształt kuli (plan koła), ale nie z tych bardzo zbitych. Na sukni mam bladoróżowe haftowane kwaiaty więc chciałabym cos biało- różwego. Myślałam o dwukolorowych goździkach (z obwódkami) albo tulipanach ? A może macie jakieś inne pomysły Wiem ze wiele z was jest bardzo pomysłowych i utalentowanych w tym zakresie, więc będe wdzięczna za informacje:)
Aha:) No i która kwiaciarnia to ładnie i niedrogo zrobi?
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wiązanki

hej dobra i serio niedroga kwaiciarnia, gdzie laska tworzy wszystko co sobie zażyczysz i z katalogów to HEDERA na Partyzantów róg z Jesinową.... Koszt mojej wiazanki w Alhambrze 200 zl a u nich 100zł chyba jest róznica :)))
wyslę cizdjecia na priva
pozdr

rowniez poprosze zdjecia na maila, ja w przeciwienstwie do aggi chcialabym wiazanke "zwisajaca" bo suknia jest baaaardzo rozlozysta wiec dwoch "kulek" tworzyc nie bede;p suknie mam bialo-zlota z kolekcji farage, sa na niej zlote roze, wiec chyba przy tych kwiatach zostane, chcialbym rowniez cos ze zlotem i jakies brazowe wstawki....mam nadzieje ze nie wybrzydzam, ale taka sobie wymarzylam. dzieki

ja nie mam nic takiego w kolorze złota bo bardziej zciagałam z netu pod siebie :)) ale wysle to co mam :))

Chetnie zobacze zdjęcia:) Prosze o odpowiedź na maila z profliu.

a tam jest kwiaciarnia?? wiesz co - mieszkam w okolicach i w zyciu nie widziałam kwiaciarni ;// gapa ze mnie! Ale skoro ją wychwalasz to pewnie trzeba będzie sprawdzic :):)

Witam,
podaję link, który jest kopalnią pomysłów dla wszystkich poszukujących idealnego bukietu:-). Na wskazanej stronie zamieszczono zdjęcia ok 4,5 tysiąca wiązanek ślubnych (podzielonych według kolorów).
Miłego oglądania :-)!

http://ewasia.ew.funpic.de/forum/

pozdrawiam
actina

Actina.
Dziękuję za świetną stronkę. Piękne są te wiązanki... Wszystkie...
Sama jeszcze nie wiem jaką będę miała...
Pozdrawiam.

Piszecie że kwiaciarnia "HEDERA" jest taka wspaniała.
Ja przekonałam się że tak nie jest. Ta kwiaciarnia pojawiła się Na Zaspie i równie szybko zniknęła
Cała reszta odnośnie profesjonalnego podejścia do klienta to komedia.
Zero wiedzy i praktyki.
Wchodząc do kwiaciarni unosił się fetor papierosów.
Tanio ..to fakt, właściwie to ceny i podejście jak na rynku we Wrzeszczu.
Pozdrawiam

z tego co wiem to była na Legionów ale mieli problemy z lokalem i przeniesli sie na Partyzantów. teraz kto inny robi wiazanki - niejaka Ania.... widzialam wiele jej prac a liczy sie dobra robota za dobra cenę....
i chyba raczej jest niepalaca bo nie wyczulam od niej papierowsów jak rozmawialam z nia o kwatach.
z reszta co ma palenie do robienia wiazanek ??

Ania czy Basia to bez znaczenia ...liczy się odpowiednie podejście do sprawy. Niestet o tej Kwiaciarni krążą same złe opinie.
Osobiście biegałam prosząc o poprawienie wiązanki w pobliskich kwiaciarniach. Pani która poprawiała wiązankę bardzo mnie przepraszała za koleżankę po fachu:-)) Składając zamówienie na oprawę florystyczną za kilkaset złotych zwraca się uwagę na opinie innych. Jestem przekonana że się spakowali bo są kiepscy.

tego nie wiem, ale jak tak mówisz, mi wydali sie sympatyczni i doścdobrzy cenowo. O lakalu wiem. bo to moja sasiadka im to wynajęła a że maiala problemy to kazała m sie zawijać stamtąd....

a co do kwaciarni towejdżcie jeszcze na stonkę Złocienia - też robią ładnie ale w satndardowych cenach....

Wiesz co Nacia, ta kwiacviarnia to "wieś tańczy, wieś śpiewa"...czy ty tego nie widzisz?...rację ma twoja rozmówczymi, że laska z Hedery non stop stała z fajką w ręce na granicy drzwi, wię c logiczne,że raczej nie zapraszala w ten sposób klientów do środka, to tez się z legionów musieli zwinąć...niskie ceny nie zawsze =wysokiej jakości uslugi...

agga - masz foto sukni???? Byłoby łatwiej wtedy dobrac wiązankę