Wibrys

Szkolenia psów

Gdańsk, Jaśkowa Dolina 114

Natalia - opinia (1) Znakomite podejscie do psów, przydatna wiedza, cenne wskazówki i dużo... Natalia walden - opinia (1) Najlepszy psi behaviorysta w pracy z psami. Polecam serdecznie, Rhodesian... walden Beata - opinia (1) Super szkolenia z pasji i miłości . Osoba godna polecenia Beata
Konciu - opinia (1) Profesionalne szkolenie, serdecznie polecam Konciu Super szkoła (2) Zdecydowanie polecam , zajęcia prowadzone bardzo profesjonalnie, mój pies... Magdalena szóstka za zaangażowanie i kompetencje (1) Fantastyczny kontakt, miła atmosfera i pełen profesjonalizm. Ania od początku... Karina Zajęcia z Anią (1) Polecam wszystkim zajęcia z Anią. My uczęszczamy na razie do psiego... Ewa super szkoła! (1) Już jakiś czas temu byłam z moim Nemo na szkoleniu podstawowym u Pani Ani.... Ania Polecam (1) Ukończyłam z moim Maksem kurs u Pani Ani i jestem bardzo zadowolona.... Ania GORĄCO POLECAM (1) CHODZIMY Z NASZYM PSIAKIEM DO PANI ANI - PSIAK BARDZO DUŻO SIĘ UCZY A MY... MIRAXA Dzięki. (1) Ukończyliśmy kurs posłuszeństwa u Pani Ani i jesteśmy bardzo zadowoleni. Nasz... Wiktoria i Marek świetna szkoła..... (1) świetna szkoła, polecam wszystkim :) ,rewelacyjne podejście mój psiak... Renata szczerze polecam!! (1) Polecam szkolenia u p. Ani. Zajęcia prowadzone są profesjonalnie w świetnej... Marcin Ewa - opinia (1) Bardzo polecam :D Bardzo dziękuje bo po tych zajęciach mój psiak jest bardzo... Ewa EP - opinia (1) Bardzo polecam szkolenia u p.Ani, zajecia odbywaja sie w przeswietnym... EP pełen profesjonalizm (1) Super szkoła. Indywidualne podejście, fachowość, skuteczność, jesteśmy... Joanna Mocno polecam:) (1) Bardzo polecam. Super podejście do psiaka i właściciela. Przy dobrym... Gosia Polecam od serca (1) Poprosiłam Panią Anię o pomoc w konkretnych problemach z moim psem. Jej rady... Agnieszka Świetne szkolenia, dużo porad rozmów jak ogarnać nadpobudliwego szczeniaka (1) Polecam wszystkim :) Szkołę Wibrys - Szkolenia dla psów dużych i małych oraz... Ewa Gorąco polecam (1) Wspaniała atmosfera, indywidualne, kreatywne i elastyczne podejście! Roksana