Wieczór Panieński - pomocy! proszę o radę dziewczyny ! pilnie!

Wieczór Panieński - pomocy! proszę o radę dziewczyny ! pilnie! potrzebuję rady! w trójmieście organizacja wieczoru panieńskiego dla 7 osób. Kto może coś konkretnego polecić?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Wieczór Panieński - pomocy! proszę o radę dziewczyny ! pilnie!

Może wieczór w zakładzie kosmetycznym? Masaże, maseczki, czesanie i malowanie przy lampce wina? A potem wyjście na miasto...może teatr po relaksie, w pełnej gali?

Re: Wieczór Panieński - pomocy! proszę o radę dziewczyny ! pilnie!

Serdecznie zapraszam ze skorzystania z moich usług. Jestem wizażystką która prowadzi grupowe warsztaty z wizażu, również na wieczorach panieńskich. Przyjeżdżam do domu klientki i malując Pannę Młodą tłumaczę najciekawsze zagadnienia dobrego makijażu. Każda z pań dostaje mini książeczkę z najważniejszymi informacjami, ma określony typ urody i otrzymuje kilka indywidualnych wskazówek. Kilka takich wieczorów już przeprowadziłam i zawsze wychodzi super zabawa! :)
Cena w zależności od ilości osób zaczyna się od 150zł za całość łącznie z dojazdem. Zapraszam! http://www.ajs-visage.pl
tel: 668310423, kontakt@ajs-visage.pl

Inne tematy z forum

Garnitur ślubny dobrej jakości gdzie mogę kupić??? (99 odpowiedzi)

szukamy z moim przyszłym mężem dobrej jakości garnituru.... czy ktoś coś wie??

wydruk zaproszeń - jaka drukarnia? (24 odpowiedzi)

hej :) mam już swój pomysł i projekt zaproszeń, jaka drukarnie polecacie? w której drukują tanio...