Przedszkole Wielka Przygoda

Przedszkola

Gdańsk, Ujeścisko 10

Mama - opinia (1) Otwarte na dzieci z problemami! Przede wszystkim to przedszkole otwarte na... Mama fantastyczne (1) córka jest zadowolona, z wielką ochotą chodzi do tego przedszkola. Panie z... rodzic Idealne przedszkole (1) Córka chodzi do grupy maluszków, jest zachwycona - rano idzie chętnie, zjada... Mama Mai
polecam Wielką Przygodę (1) W Wielkiej Przygodzie przez 3 lata pełniłam funkcję psychologa. W tym czasie... Anna Watras Błyskawiczna adaptacja! (1) Moje dziecko zaczęło uczęszczać do przedszkola w czasie wakacji (tzw. godziny... lucy Przedszkole do którego dzieci chodzą z ochotą (1) Moje dzieci miały okazję uczęszczać zarówno do przedszkola państwowego (bez... Tomo bardzo polecam!!! (1) moja córka uczęszczała do przedszkola 2 lata.obecnie rozpoczęła naukę w... Ewa M. Rewelacyjne przedszkole!! (1) Polecam przedszkole wszystkim rodzicom przyszłych przedszkolaków:) W... mama Huberta super placówka (1) Jesteśmy bardzo zadowoleni za naszego wyboru. Nasze dziecko świetnie się... P i A bez wielkiego zachwytu (1) Uważam, że przedszkole prywatne pobierające opłaty w takiej wysokości... pantolina przedszkole na 6 (2) Moja córka chodzi do tego przedszkola od września 2009. jestem bardzo... asia Polecam (1) Moja córka zaadaptowała się w tym przedszkolu błyskawicznie. Obecnie każdego... Katka tata z maluszków - opinia (1) Super przedszkole. Moje dziecko czuje się tam bardzo dobrze. tata z maluszków bardzo fajne i miłe przedszkole (1) Polecam , każdemu dziecku te przedszkole i rodzicom. Bardzo miła atmosfera i... Anna polecam w 100 % (1) wystarczy poznać kadrę , zawsze usmiechnięte i przemiłe Panie, i odwiedzić... mama Cieszę się, że wybrałam to przedszkole (1) Mieszkam niedaleko od przedszkola. W zeszłym roku obserwowałam jak się... Monika ,,Wielka przygoda" (1) Jak nazwa sugeruje, tak dla naszego dziecka chodzenie do przedszkola jest na... mama dziecka, które uwielbia to