Wielkie marzenia

Temat dostępny też na forum: Wielkie marzenia
Opinie do spektaklu: Wielkie marzenia.
Wielkie marzenia ("Vysoké snění")

Wyjątkowa parada, której towarzyszy muzyka na żywo, zapierające dech w piersiach wehikuły i dźwięki wielkiego miasta. To wykwintne akrobacje, elementy żonglerki, pantomimy i wyobraźnia. Marzenia o machinach latających, o oceanie, dziwaczne postaci, fantastyczne scenerie i zaskakujące interakcje, które wywołują uśmiech na twarzach przechodniów w zupełnie ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

A czasem ten spektakl nie jest na 20?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

zainteresowany

na stronie feta.pl znajduje się info ze jest o 20

to było cuuuudowne! kapitalny warsztat, poezja a bezpretensjonalność!!!!! cudowne cudowne cudowne!!! nie jestem wielkim entuzjastą teatrów ulicznych, bo za często to dużo hałasu, światełek, dziwactwa i niezdrowe deliryczne wizje i amatorszczyzna i nic więcej. a to było P I Ę K N E!!!!! BRAAAAWO V. O. S. A. !!!!!
jutro też pójdę! i pojutrze też!!!!

merde! źle zaznaczyłam, chciałam wszystkie gwiazdki zaznaczyć i zaczęłam od pierwszej :( obniżając niechcący ocenę! wrrrr! moja wina, miało być 5 gwiazdek oczywiście!

Inne tematy z forum

Punkt zero (5 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Punkt zero . PUNKT ZERO na Scenie Malarnia W Teatrze Wybrzeże trwają...

Czarnoksiężnik z Krainy Oz (6 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Czarnoksiężnik z Krainy Oz . Czarnoksiężnik z Krainy Oz na podstawie...

Puste miejsca (4 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Puste miejsca . PUSTE MIEJSCA Autor:Clàudia Cedó Reż.:Lena Frankiewicz...