Wielkie powietrzne show w 2014 roku w Gdyni

Opinie do artykułu: Wielkie powietrzne show w 2014 roku w Gdyni.

Red Bull Air Race, największe lotnicze widowisko na świecie, wraca po czteroletniej przerwie. Gdynia będzie jedynym miastem w Polsce wśród trzech na świecie, w którym pod koniec lipca 2014 roku odbędą się międzynarodowe mistrzostwa podniebnych akrobacji.Na tę wiadomość czekało mnóstwo fanów lotnictwa i akrobacji powietrznych. 8 października 2013 roku w Malezji organizatorzy Red Bull Air Race World Championship ogłosili, że impreza powróci w wielkim stylu. Prawdziwe powody do radości powinni ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

" Europejskiej Stolicy Metropolii Pomorskiej "

z tego co mi wiadomo, to Gdynia jest zdecydowanie na NIE metropolii pomorskiej...a stolicą może być co najwyżej małego trójmiasta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

quatro trzymajcie go jak najdłużej, wkrótce Suwałki Was wyprzedzą

podniecacie się a na zewnątrz budzicie śmiech...

co nasz prezydent zrobił przez 2 kadencje w odniesieniu chociażby do sąsiada zza miedzy?

mydlenie oczu, to potrafi najbardziej

a kto to jest "rumianinka"?skąd ta parafraza?

tak się pytam, bo raczej jestem wykształcony, ale takiego dziwacznego słowotworu nie znam?
Tego Was uczą w szkołach w Gdyni?

dlatego właśnie "szybkie miasto Gdynia" to mit....

pozdrawiam normalnych, którzy chcą rozwoju tego miasta a nie tych co przyklaskują marazmowi Szczurka
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ten pan ma rację. Zawsze jak jest duża impreza są tłumy vipów i cwaniaków z plakietkami. Przykład

TSR 2009. Tłumy na jednostkach Marynarki i innych służb. Plus 3 statki z dziennikarzami.

Dlatego mam mieszane uczucia co do Red Bulla. Bo oglądać barierki i plecy vipów to raczej nie jest miłe.

znawca latawca

skądes sie wziął koleś, bo na pewno nie z Gdyni. Gdynia, to np. Opener, to zloty zaglowców, to triathlon, to regaty, mistrzostwa piłkarskie i inne w hali, festiwale filmowe i tetralne - wszystko DLA LUDZI, a nie tylko dla jakichs vipów. Gdybys był gdynianinem a nie opłacanym czarnym PR-owcem, to bys nie pisal takich bzdur. Kropka

Jo

W Tusklandii ,tuskysynu!

Pani redaktor jest i ładna (jak aktorka) i ciekawe artykuły pisze! :)

Pozdrawiam!

nie gadaj, nie gadaj...

Raz miałem przyjemność lecieć (zaznaczam, że było to dawno) z byłym Oficerem RAF'u. Ten facet tylko przez swoją trzeźwość umysłu uniknął wejścia na kolizyjną i czołowego zderzenia samolotu pasażerskiego z jakimś (chyba) wojskowym odrzutowcem. Tamten tylko śmignął koło nas (było go na ułamek sekundy widać w oknie). To były jeszcze czasy kiedy nie było takich komputerów (tych nawigacyjnych) jak teraz są w samolotach. Samolot to był jakiś Boeing, a ten drugi? -nie wiem, ale odrzutowy. To było nad Francją. Pozdrawiam!

Budyń ,to ty?

W Gdyni odbędzie się impreza i to Gdynia ma zarobić na imprezie a nie Sopot czy Gdańsk.Mógł się Gdańsk czy Sopot POstarać o tę impreze,było to nieosiągalne? Co do parkowania ,przybądż na przednich łapach , obiecujemy nie będziemy się śmiać z Ciebie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

piersi w szkole, piersi w pracy i piersi na mecie :) hehe

;) Meskykańskie stewardessy, tequila i cygaro :) hehe

My Gdynianie...

My Gdynianie nigdy nie wybierzemy na prezia naszego pięknego miasta żadnego lodziarza z PO (Plichta Obywatelska) To pozostawiamy Gdańszczanom. PO z Gdyni won! PO wsze czasy!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0