Wielkie powietrzne show w 2014 roku w Gdyni

Opinie do artykułu: Wielkie powietrzne show w 2014 roku w Gdyni.

Red Bull Air Race, największe lotnicze widowisko na świecie, wraca po czteroletniej przerwie. Gdynia będzie jedynym miastem w Polsce wśród trzech na świecie, w którym pod koniec lipca 2014 roku odbędą się międzynarodowe mistrzostwa podniebnych akrobacji.Na tę wiadomość czekało mnóstwo fanów lotnictwa i akrobacji powietrznych. 8 października 2013 roku w Malezji organizatorzy Red Bull Air Race World Championship ogłosili, że impreza powróci w wielkim stylu. Prawdziwe powody do radości powinni ...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Komentarze

Litości mam założonego Holtera,a komentarze są tak wesołe ,ze rechocze ze śmiechu juz 15 min .musze to wpisać w dziennik zdarzeń :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

qba

Asie nie ma abu zabi a abu dabi.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

qba

Gratulacje. Nasz wybitny strateg szurek przewidzial rebulla w 2014 i dlatego za wczasu wybudowal fantastyczne lotnisko w kosakowie. Bedzie z niego korzystal wegierski pilot. Panie prezydencie szacun. Gdansk gora
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Gratulacje z Krakowa dla Gdyni!

Gratulacje z Krakowa dla Gdyni!
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

fakty bolą?prawda?rozwój metropolii i całą koncepcję meropolii Pomorskiej blokuje Szczurek i burmistrzowie małego trójmiasta. To

może troszkę poczytaj i wtedy wypowiadaj się na forum. Owszem teraz mieszkam w Gdańsku, czy żyje mi się lepiej? Inaczej wróciłbym do Gdyni, póki co nie widzę miększego sensu
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5

gdyby nie lotnisko w Kosakowie, Boening nie skonsruowałby Dreamlinera...

co za bełkot:):):):):
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

słownictwem raczej dajesz dowód swojego prostactwa...

mieszkam w Gdańsku i niczego Gdyni nie zazdroszczę, wręcz przeciwnie uważam że jest to dość prozaiczne miasto bez niczego "magnetycznego" i ku Twojemu zaskoczeniu dodam, że jestem rodowitym GDYNIANINEM i twierdzę, jestem o tym przekonany, że jest cała masa miast dających i większe możliwości i lepsze życie. Dlatego właśnie między innymi przeprowadziłem się do Gdańska. Więc swoją sympatię możesz schować, tutaj posłużę się Twoim słownictwem BURAKU.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6

oby tylko piloci nie lądowali na gdańskim lotnisku

bo im gdańscy złodzieje lotniskowi zwani dla niepoznaki "pracownikami ochrony" zarekwirują samoloty i nie będzie żadnego show :(
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

czytając Twój post jestem o tym święcie przekonany

kto zazdrości czegokolwiek Gdyni i czego?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

SUPER!!!

Byłem kiedyś w Abu Dhabi na takich występach i muszę powiedzieć, że robi wrażenie. Fajnie by było jak by powróciło Air Show na Babie Doły
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

jednym z 6 miast a nie 3.

jw
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

to Gdańsk i PO organizuje dla Gdyni

i osobiście Prezydent Adamowicz!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie, bo się k..wy przestraszą:)

j.w
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

panie szczurek to nie pan organizuje to show proszę nie wprowadzać mieszkańców w błąd za pośrednictwem pana d...włazów ten show organizuje rzesza osób powiązanych z biznesem a nie polityką
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 3

do na 100% przekonanego

Nie w Gdańsku a w Gdyni jest Wyższa Szkoła Morska, Marynarka Wojenna, PLO, Dalmor, Baltona itp. Tysiące adeptów tej uczelni pływa u obcych armatorów po całym świecie. Większość mieszka w Gdyni i w Szczecinie.
A skąd wiesz trollu, że czytałeś posty mieszkańców Gdyni a nie zawziętych i chorych z zazdrości prostaków z sąsiedniego miasta
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Jak w praktyce będzie wyglądała promocja Gdyni poprzez imprezy lotnicze?

Są od tego specjalistyczne firmy, ciagle wieloletnie działania, ale także poprzez filmy promujące ciekawą miejscówkę, turystykę. Miejsce ma znaczenie bo głównymi celami i zadaniami są m.in.: zdynamizowanie regionu, wspieranie inicjatyw gospodarczych i naukowo-technicznych, technologiczno-organizacyjnych i badawczo-rozwojowych w branży innowacji lotniczych, wspieranie małych i średnich przedsiębiorstw poprzez usługi informacyjne, szkoleniowe. Mam nadzieje, że wspieranie także tradycji i osiągnięć polskiego lotnictwa i turystyki lotniczej, przedstawianie przedwojennych możliwości projektowych i technologicznych krajowych zakładów lotniczych oraz rozwijanie wśród młodzieży zainteresowania lotnictwem. Na pewno ważne przedsięwzięcia do zrealizowania jeszcze przed nami:)) Zainicjowanie światowych zlotów samolotów np. z okresu II WŚ , wykorzystania nowoczesnych samolotów, robotów lotniczych, itd.
Liczy się entuzjazm związany z lotem i lotnictwem, a na pewno będzie się działooooo:)).

Moze dorzuca

Moze dorzuca male co nieco zbirajacym na pomnik Pilsudzkiego,bo cos marnie im idzie lub co gorsza szykuje sie nowy Amber Gold